facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Cuines Daniel Jiménez

Cuines Daniel Jiménez

Sobre Nosotros

Nosaltres cuinem cuinesdesde fa gairebé 40 anys per tal que tu puguis cuinar les millors receptes amb comoditat, disseny i garantia.

Historia

Som una empresa familiar de Manlleu creada al 1973 pel patriarca de la família, que venia del món de l’ebenisteria i que va fundar un negoci de producció de cuines a mida pioner a la comarca d’Osona; des de llavors nosaltres hem evolucionat de la mateixa manera com ho han fet les cuines, abans era una part de les cases més aviat amagada, es donava molta més importància a altres estances com per exemple el menjador, però ara cuinar s’ha convertit en una art, i la cuina ha passat a ser una de les parts més importants i més valorades de les llars, el disseny, els electrodomèstics, els accessoris, la comoditat, i la practicitat han passat a ser factors claus en una cuina.

Nosaltres ens hem convertit en especialistes en la creació de cuines a mida i en l’assessorament personalitzat a cada client; el procés de creació de les nostres cuines comença amb la comprensió de les necessitats de cada persona, a partir d’aquí li fem una proposta de disseny virtual per tal veure com serà la seva cuina acabada abans de començar, i per poder escollir els materials, els acabats, els electrodomèstics, després produïm a mida els mobles, els marbres, i finalment muntem i instal·lem la cuina complerta a casa teva.

Dirección: C/ Font de Tarrés, 133, 08560 Manlleu, Cataluna, Spain
Teléfono: 93 851 23 61
Ciudad: Manlleu
Ruta: C/ Font de Tarrés, 133
Código postal: 08560


Lugares similares cerca
Serviling Serviling 2 km Servicios profesionales de traducción, interpretación y corrección.
Roger Baulenas Fotografia Roger Baulenas Fotografia 2 km Traducido por Google ¡Un GRAN profesional! Nos ha hecho el reportaje de nuestra boda ...
Reseñas
Traducido por Google Muy amables y profesionales Original Mol amables y profesionals
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad