facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Dansart Cerdanya

Dansart Cerdanya

Sobre Nosotros

Un espai per descobrir i desenvolupar la part artística a través del movimen on t'oferim diferents estils de dansa que s'adapten als gustos de cada artista

Historia

Dansart Cerdanya es l'escola on passar una bona estona i dedicar-te un temps només a tu aprenent diferents estils de dansa.
Des de les primeres classes i cada vegada més intensament, notaràs molts i molts beneficis no tan sols físics sinó psicològics i emocionals. Les clases són d’una hora on fem escalfament, exercicis, córeo, estirament i relaxació. En tot moment t'ajudem i corregim ja que son classes de grups reduïts.
Hi ha danses per a tots els gustos i edats, multitud d’estils que activen el cos i la ment de forma diferent tot aplicant una tècnica pròpia en cada cas.
A Dansart Cerdanya treballem a més a més de la dansa a nivell tècnic, fomentant en tot moment la vessant artística que tothom porta dins i també desde la part educativa, transmetent valors com la disciplina, l'esforç, la superació, la cooperació, la responsabilitat i el respecte.

Misión

Dansart Cerdanya neix amb molta força i amb intenció de crèixer i difondre la passió pel moviment i la dansa per tota la comarca.



"La dansa t'acompanya més enllà de l'escola, ballar t'aporta un aprenentatge que va allà on tu vagis. Viu l'essència Dansart!"
Dirección: Rambla Josep Maria Martí, 2, 17520 Puigcerdá, Cataluna, Spain
Teléfono: 647290077
tac.trasnad@ofni
Ciudad: Puigcerdá
Ruta: Rambla Josep Maria Martí, 2
Código postal: 17520


Horas laborales

lunes: 17:00 - 21:00
martes: 17:00 - 21:00
miércoles: 17:00 - 21:00
jueves: 17:00 - 21:00
viernes: 17:00 - 21:00


búsquedas relacionadas: Dansart cerdanya
Lugares similares cerca
Transit Puigcerdà Transit Puigcerdà 49 metros Disco Pub Transit Puigcerdà, que la nit no et...
L'Avalanche L'Avalanche 87 metros Buena música, buenas copas. Un sitio perfecto para compartir con amigos, pareja.
Saltastiu és Show Puigcerdà Saltastiu és Show Puigcerdà 543 metros Intensiu de dansa i anglès per gaudir el Juliol a Puigcerdà. GRUPS de 4 a 6, 7 a 9 i ...
Feeling Discoteca Feeling Discoteca 2 km Tiene buen ambiente, los cubatas están a buen precio.
Reseñas
Gran espacio dedicado a la danza y sus diferentes estilos, excelentes profesionales comprometidos a transmitir el arte de la danza para gente de todas las edades, bello ambiente entre todo su alumnado. Me encantan las actividades extras que proponen, bonitas instalaciones. El referente de la danza en la Cerdanya.
Traducción de Google La danza es vida, y con Dansart Cerdanya aún más!! Estilos y niveles para todas las edades. ¡Yo bailo con la tarifa plana y me encanta! Original La dansa és vida, i amb Dansart Cerdanya encara més!! Estils i nivells per totes les edats. Jo ballo amb la tarifa plana i m'encanta!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad