facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Decidim Vila-seca - AM

Decidim Vila-seca - AM

Sobre Nosotros

Decidim Vila-seca som una agrupació de persones que ens presentem a les eleccions municipals de 2015. Ho fem amb vocació regeneradora i d'esquerres.

Historia

Decidim Vila-seca - Acord Municipal és una candidatura per a les eleccions municipals de 2015 a Vila-seca, formada gairebé només per persones independents i deslligades de la política fins ara.

Ens agrupem en aquesta candidatura amb una missió en comú: fer de Vila-seca un poble més pròsper, igualitari, transparent, democràtic i participatiu. Fem això, sota el paraigua de la marca blanca d'ERC (Acord Municipal) amb la intenció de poder acollir el màxim de gent possible, però sense renunciar a les facilitats ofertes per un partit.

Els nostres tres grans eixos ideològics i fonamentals, són:


1. Perspectiva d'esquerres


Volem un poble més solidari, més participatiu, que prioritzi l’acció social a l’obra pública, amb un desenvolupament sostenible on no es comprometin els recursos de tots per a benefici d’uns quants.
Volem un ajuntament més transparent, obert a la participació, on tothom sigui escoltat i valorat per igual, i on la dignitat i els problemes de les vila-secanes i els vila-secans siguin la principal preocupació.


2. Independència de Catalunya


Creiem en la Independència de Catalunya, com la única possibilitat per construir un país més just i solidari, amb unes administracions més transparents que realment estiguin al servei de les persones.

La independència no és la fi, és la oportunitat de construir una nova manera de gestionar el nostre espai col·lectiu, on tots siguem importants.


3. Regeneració democràtica

Entenem la política com l’oportunitat de construir un entorn millor per a tots. Un àmbit on la participació i creació col·lectiva esdevingui coneixement que repercuteixi en el bé comú.
Per això apostem per la limitació de mandats, pel debat constructiu en lloc dels pactes de majories, pel respecte i la consideració de les minories i, en definitiva, per l’apoderament de la gent, com a veritable i única font de la sobirania política.


Amb aquestes premises, et convidem a ser partícep d'aquest projecte, no tan sols abans de les eleccions, sinó també i especialment, després de les eleccions. Volem aportar idees, ser constructius i treballar pel poble. Amb continuïtat i dedicació. Volem ser protagonistes del present i el futur del nostre poble i volem que tu també Siguis Protagonista.

Dirección: Plaça de l'Església, 9, 43480 Vilaseca, Cataluna, Spain
Ciudad: Vilaseca
Ruta: Plaça de l'Església, 9
Código postal: 43480


Lugares similares cerca
Vila-seca En Comú Vila-seca En Comú 106 metros Vila-seca En Comú és la unió de tots aquells que volem transformar la manera de gesti...
Ciutadans de Vila-seca Ciutadans de Vila-seca 359 metros Campaña Nacionalismo es Crisis próximo 2 de mayo a las 19:30 en Hotel Atenea Aventura...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad