facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Dental Catalunya

Dental Catalunya

Sobre Nosotros

La clínica dental a prop teu. Seguiment integral per tota la família, equips d’última generació i professionals experts a prop teu.

Historia

Benvinguts a Dental CATALUNYA!

Dental CATALUNYA som un equip de professionals compromesos amb la salut dels nostres pacients, la vida social i el desenvolupament de la comunitat.

El planter de doctors, assistents i personal administratiu de Dental CATALUNYA es troba altament capacitat per atendre qualsevol necessitat dels nostres pacients. El nostre equip està integrat per professionals del territori, capacitats per les millors universitats del país i en constant evolució, realitzen cursos i estudis superiors en escoles de prestigi d'Europa i els Estats Units.

Comptem amb l'últim en tractaments odontològics i treballem dia a dia perquè el pacient se senti recolzat pel nostre equip humà, donant un tracte familiar i proper, a més de especialitzat amb tractaments i tecnologia d'avantguarda en totes les nostres clíniques.

Dental CATALUNYA - Manresa va obrir les seves portes el 20 de juny del 2014. Es tracta d'un centre de 300 metres quadrats situat en la Carretera de Vic 119, una de les avingudes més concorregudes de Manresa. Compta de quatre boxes de 16 m2 cadascun per oferir la millor atenció dental.

Actualment Dental CATALUNYA disposa de 4 clíniques de salut dental repartides arreu del territori català; Manresa, Berguedà, Igualada i Vic. Volem estar a prop teu i proporcionar-te un tracte individualitzat però a la vegada, oferir un servei ampli i capaç de solucionar problemes amb casuístiques vairades.

Dirección: Carretera de Vic, 119, 08242 Manresa
Teléfono: 932499999
Ciudad: Manresa
Ruta: Carretera de Vic, 119
Código postal: 08242


Horas laborales

lunes: 09:00 - 14:00

Lugares similares cerca
Clínica Dental Dr Xavier Sitges Roses Clínica Dental Dr Xavier Sitges Roses 1 km Una clínica dental excelente y un gran equipo de profesionales, en especial la Dra. L...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad