facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Disseny Cuines

Disseny Cuines

Sobre Nosotros

Som una empresa familiar amb una gran experiència en el sector que treballem en la realització de cuines i banys, reformes en general i electrodomèstics.

Historia

Disseny Cuines, som una empresa familiar amb més de 23 anys d'experiència en el sector que treballem en la decoració de cuines i banys. Tot i que el nostre treball en el sector ve de molt abans, va ser a l’any 1995 on vam decidir emprendre aquest nou projecte i des de llavors hem evolucionat constantment.

Ens encarreguem de buscar la millor solució i el millor disseny per la seva cuina o bany, amb l’acurat servei dels nostres professionals. La nostra àmplia experiència i responsabilitat, fa de Cuines Disseny una empresa seria i professional, buscant sempre l’equilibri entre allò que és pràctic i estèticament atractiu, aconsellant la millor opció per la seva vivenda.

Remodelem la seva cuina o bany en la seva totalitat, gràcies al gran equip d’industrials que tenim a la nostre disposició, coordinant tots els professionals ( paleta, lampista, fuster, fusteria d’alumini …) sense que vostè s’hagi de preocupar de res.

Estem especialitzats en cuines automatitzades, adaptables i regulables en alçada, ideals per facilitar la seva vida a la llar. Tant cuines, taulells i mobles, son regulables en alçada ja sigui amb comandaments a distància, així com amb polsador.

També tenim a la seva disposició tots els complements que vostè necessita, així com taules, cadires, tot tipus d’electrodomèstics, accessoris, mampares de bany, etc.

No dubti demanar-nos pressupost sense cap tipus de compromís.

Dirección: c/ Sant Domènec, 10, 17220 Sant Feliu de Guíxols
Teléfono: +34972323851
Ciudad: Sant Feliu de Guíxols
Ruta: c/ Sant Domènec, 10
Código postal: 17220


Horas laborales

lunes: 10:00 - 13:00

Lugares similares cerca
Ginesta Personal Space Ginesta Personal Space 175 metros Ceràmiques, cuines i banys. Projectes a mida.
Mobles Vilanova Mobles Vilanova 182 metros Me encanta la tienda, tienen muebles muy bien escogidos y diferentes únicos, muy reco...
Atelier Viviana Arcas Atelier Viviana Arcas 183 metros Taller d'Art
Ivan Decoració Ivan Decoració 338 metros
Albert Romani Tendals Tapisseria Albert Romani Tendals Tapisseria 480 metros Agradable trato con el cliente y familiar
CUINES I PARQUETS IROKO CUINES I PARQUETS IROKO 562 metros DECEPCIÓN Y FALTA DE RIGOR PROFESIONAL. JAMÁS RECOMENDARÍA UN "SERVICIO" AS...
El Petit Art-decoració El Petit Art-decoració 699 metros La vida no es només el cap de setmana o el temps lliure, la vida es tota la vida..
Mobles Sandi Mobles Sandi 937 metros Tienda de muebles, sofàs y colchoneria. Muebles moderno, rustiko y clásico.
Reseñas
Buena ejecución a precios razonables. Trabajo en equipo entre diferentes industriales.
Un desastre en todo no lo aconsejo s nadie cuando era el modest el que lo llevaba un diez hice muchas cosas en casa ahora un cero en todo
Traducido por Google Muy profesionales. Se notan los años de experiencia y calidades de los productos y el servicio. Muy contentos por la reforma. Muy recomendables. Original Molt professionals. Es noten els anys d'experiència i les qualitats dels productes i el servei. Molt contents per la reforma. Molt recomenables.
Traducido por Google Buen trato y asesoramiento Original Bon tracte i assessorament
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad