facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para DOBLESPAI estudi d'arquitectura tècnica + interiorisme

DOBLESPAI estudi d'arquitectura tècnica + interiorisme

Sobre Nosotros

DOBLESPAI és una botiga de mobiliari, il·luminació i complements per a la llar, amb el valor afegit de ser professionals tècnics: ARQUITECTE TÈCNIC + INTERIORISTA.
Som un estudi+botiga ubicat a les Terres de l'Ebre.

Historia

ARQUITECTURA TÈCNICA
.projectes d'obra nova, rehabilitació i reforma
.direcció d'obra
.control de qualitat
.coordinació de seguretat i salut
.legalitzacions
. cèdules d'habitabilitat

INTERIORISME
.projectes d'interiorisme, mobiliari, il·luminació i decoració
.aparadorisme
.disseny d'espais per a presentació o promoció de producte
.projecció i actuació en vivenda, espai comercial, oficina
.assessorament en detalls d'acabat: il.luminació, tractament de parets, mobiliari i decoració
Com a botiga de mobiliari, il·luminació i decoració, treballem amb les millors marques:
MOBLES 114, LAGRAMA, BM, FATBOY, FERMOB, SMON BCN, VIVE, ENEA, ..

Pots visitar la nostra web per veure els darrers projectes, estar al dia de les novetats i comprar online amb servei d'entrega i montatge.
www.doblespai.com



"DOBLESPAI som estudi d'interiorisme i espai de botiga vinculada amb aquest món: mobiliari, decoració, il·luminació, menage i tèxtil.Ens encanta viure la casa, fer canvis de distribucions, renovar espais,.. i ens agrada compartir-ho en vatros. Treballem en fabricants nacionals i ens interessa el producte per a la llar, com més de proximitat millor i si el podem fer en industrials locals, és ideal. Fem mobiliari a mida, per poder aprofitar els espais.Treballem els interiors i exteriors, des del principi fins al final, ens encarreguem de l'execució de l'obra, des del principi fins al darrer detall, per fer una vivenda o espai, el més acollidor i funcional, sempre de la mà dels clients, fem un bon equip."
Dirección: Sant Isidre 79 Sant Carles de la Ràpita, 43540 San Carlos de la Rápita
Teléfono: +34 977 74 20 15
Ciudad: San Carlos de la Rápita
Ruta: Sant Isidre 79 Sant Carles de la Ràpita
Código postal: 43540


Horas laborales

lunes: 09:30 - 13:30

Lugares similares cerca
La Finestra Decó by lamare La Finestra Decó by lamare 306 metros Hay detalles preciosos y huele muy bien Muchas novedades!
Mobles Maruja Pla Mobles Maruja Pla 627 metros Muy atentos y superagradables. Siempre encuentras el mueble que deseas y buenas condi...
Reseñas
Un referente en lo que se refiere a interiorismo y diseño de viviendas en la ciudad de La Ràpita. 100% reconendable.
Maravillosa tienda de diseño y decoración de interiores. Me lo llevaría todo! Al frente están dos grandes profesionales con un gusto excepcional y dispuestos a asesorarte en todo momento.
Cosas bonitas para decorar interiores y un buenos técnicos para diseñar interiores
Máxima profesionalidad
Traducido por Google Gente muy profesional con amplia experiencia en el sector de la decoración. Les encargué la reforma de mi negocio y el resultado superó mis expectativas. Repetiría sin dudarlo. 100%recomendables Original Gent molt professional amb una àmplia experiència en el sector de la decoració. Els vaig encarregar la reforma del meu negoci i el resultat va superar les meves expectatives. Repetiria sense dubtar-ho. 100%recomanables
Traducido por Google Siempre con una atención genial!! Saben escoger lo mejor y adecuado a cada ocasión lo q necesito para casa o para el negocio. Original Sempre amb una atenció genial!! Saben escollir el millor i adequat a cada ocasió el q necessito per a casa o per al negoci.
Traducido por Google Gran tienda de diseño, atención personalizada y grandes profesionales. Se ajustan a tus propuestas y aportan las mejores opciones. Gran Equipo!! Gracias. Original Gran botiga de disseny, atenció personalitzada i grans professionals. S'ajusten a les teves propostes i aporten les millors opcions. Gran Equip!! Gràcies.
Traducido por Google Buenos profesionales y trato familiar. Original Bons professionals i tracte molt familiar.
Traducido por Google Muchos profesionales con su gestión. Hemos realizado algunos proyectos con ellos y el resultado ha sido fantástico. Maria José y Pere hacen un equipo genial Original Molts professionals amb la seva gestió. Hem fet alguns projectes amb ells i el resultat ha estat fantàstic. Maria José i Pere fan un equip genial
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad