facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Econtrol Assessors S.L

Sobre Nosotros

ECONTROL és una organització de consultoria y assessorament, amb seu a Granollers (Barcelona), orientada a la prestació de serveis professionals i amb actuació a tot el país.

Historia

Fundada el 1995 amb l'empenta de diversos professionals de reconeguda trajectòria en empreses del sector industrial i de serveis, tant en àmbits nacionals com internacionals. Des d'aleshores s'ha dedicat, de manera continuada, a la consultoria i l'assessorament, tot aportant a les empreses els coneixements de la professió i l'experiència acumulada en les diferents àrees de la gestió empresarial.

Els nostres clients procedeixen dels sectors industrial, comercial i de serveis, amb diferents volums i problemàtiques de gestió.

La nostra Organització la integra un equip consolidat de professionals amb titulació universitària, alta qualificació professional, esperit de servei i anys d'experiència, que fa seu el concepte de feina ben feta que ens distingeix.

Dirección: C/ Mataró 29-31, Granollers
Teléfono: 938792693
Ciudad: Granollers
Ruta: C/ Mataró 29-31


Lugares similares cerca
ASAE Solutions ASAE Solutions 331 metros ASESORÍA DE EFICIENCIA ENERGÉTICA PARA EMPRESAS Y PARTICULARES, PIDE INFORMACIÓN SIN ...
AVS Legal Econòmic AVS Legal Econòmic 612 metros
Vallelado-Violán Assessors Vallelado-Violán Assessors 694 metros Cita previa: 639431611
Joan Mogas Procura Joan Mogas Procura 752 metros Joan. Encantador y super profesional. Super contento con sus servicios.
Gran Centre Granollers Gran Centre Granollers 805 metros esta muy bien!!
BGEO BGEO 1 km Software libre
131 Espai de Negocis 131 Espai de Negocis 1 km Asesoría Fiscal, Laboral y contable, dando servicio de calidad a empresas y autónomos...
Assessoria Mava Assessoria Mava 1 km Assessoria laboral, fiscal y comptable
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad