facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Ecovianda

Sobre Nosotros

Botiga d'aliments ecològics i de proximitat

Historia

Hola, soc la Ingrid de la Torre i Vaig néixer a Calella.

Sempre he tingut en compte la natura i el seu benestar i per això quan vaig finalitzar els estudis d’administrativa-comercial de grau superior, vaig iniciar els estudis d’ Hortofructicultura i Jardineria.

Quan vaig acabar aquest segon grau superior vaig iniciar la diplomatura d’Enginyeria corresponent a la UPC de Barcelona, però no em va agradar el caire industrial que prenien aquests estudis i vaig marxar a viure al Pirineu.

Vaig viure a la muntanya durant 15 anys i allà vaig tenir un restaurant, on vaig descobrir la meva autèntica passió, la cuina i els aliments.

Després de 7 anys d’hostaleria molt fructuosos van néixer les meves filles i vaig abandonar l’hoteleria per poder criar-les i dedicar-me a elles.

Vaig començar a treballar com a carnissera-xarcutera ara ja fa 3 anys, i és aquí on he conegut el món de la carn tant de prop com el conec ara.

Convençuda de què podria donar a la gent una opció fàcil i còmoda per poder comprar carn ecològica sense haver de recórrer tot el poble en diferents botigues buscant productes ecològics, vaig crear Ecovianda.

Jo sóc mare treballadora i sé el que costa trobar temps per fer qualsevol cosa. Els productes ecològics encara no són fàcils de trobar en les nostres compres diàries i, menys tots agrupats i amb una certa varietat.

Alguns supermercats ens ofereixen l’oportunitat de comprar productes de proximitat i ecològics, però molts dels seus productes provenen d’empreses bastant industrialitzades i els seus productes no tenen la qualitat esperada. A més, disposen de productes fora de temporada i això no encaixa amb el model de ecologia i proximitat que volen mostrar.

Ecovianda ofereix carn de tota mena, varietat de làctics i formatges, embotits, pa i d’altres dónant la facilitat d’adquirir-los sense moure’s de casa, de manera periòdica i constant.

I això només és el principi. A Ecovianda no pararem de treballar per oferir-vos cada cop més varietat de productes de qualitat i proximitat. De la granja a casa vostra.



"Botiga d'aliments ecològics"
Dirección: Sant Antoni, 33, Local 2, 08370 Calella
Teléfono: +34617113705
Ciudad: Calella
Ruta: Sant Antoni, 33, Local 2
Código postal: 08370


Horas laborales

lunes: 17:00 - 20:00
martes: 09:00 - 13:30

Lugares similares cerca
Can Vives Can Vives 23 metros La comida preparada que venden es en general de muy buena calidad. De diario tienen u...
Fem Salat Fem Salat 63 metros Recomendaciones completas en alma__foodie Tienda con olivas, platos para llevar,...
Pastisseria Ramirez Pastisseria Ramirez 537 metros Pasteles, cocas, pastas, panellets y todo tipo de dulces en general, muy naturales y ...
Las Chuches Calella Las Chuches Calella 712 metros Tienda de golosinas, articulos de regalos y detalles de bodas, comuniones y bautizos....
Can Tomàs fleca-pastisseria Can Tomàs fleca-pastisseria 2 km El pan muy bueno pero.....pedí un pan de payes cortado y al cobrarlo me cobró 50cts p...
Herbes Dietética y Nutrición Herbes Dietética y Nutrición 3 km Tienda online de productos dietéticos y de nutrición, en Pineda de Mar, comarca del M...
Reseñas
Por fin en Calella una tienda de productos ecológicos con buen precio, trato magnifico y agradable da gusto ir a comprar. Totalmente recomendable.
Buen servicio y buenos productos a precios razonables. Merece la pena gastar un poco mas para comer carne de calidad y que respete el bienestar animal!
Amplia elección de productos ecológicos. Muy buen trato.
Fantástico ! Suerte tener una tienda así en Calella.,.. Productos de calidad y trato buenísimo
Se puede encontrar frutas verduras, panes y carnicería con sabores que creía que habían desaparecido para siempre
trato exquisito...productos frescos d gran calidad
Pequeña tienda de alimentos ecológicos y BIO como hortalizas, verduras y carnes.
La atencion y la materia prima, un 10
Traducido por Google ¡Muy recomendable! Le aconsejo que visite la tienda. Simpatía y muy buenos alimentos ecológicos Original Molt recomanable! Us aconsello que visiteu la botiga. Simpatia i molt bons aliments ecològics
Comenta sobre este lugar

Instrucciones a Ecovianda con transporte público


C. Sant Jaume (Mercat) MB0307 110 metros
L0115
L0552
L1242
L1494
L1561
L1582
L1644
L1819
C. Sant Jaume (Oficina de Turisme) MB0306 230 metros
L0115
L0552
L1494
L1561
L1582
L1644
L1819
C. Sant Jaume - C. Ànimes 250 metros
L1644
C. Jovara - C. Amadeu 370 metros
L1242
L1644
C. Indústria - C. Narcís Monturiol 380 metros
L1644

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad