facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para El Coro de Sentmenat

El Coro de Sentmenat

Sobre Nosotros

Benvinguts al facebook del Coro, un espai per compartir tot el que fem, programem, volem, i proposem que sigui el Coro. Aquí hi ha lloc per a tothom.

Historia

El Coro és una associació sociocultural fundada l’any 1895 a Sentmenat amb l’objectiu de dotar d’espais culturals a la població i ser un lloc de trobada i creixement personal per a tothom qui hi vulgui participar.
L’entitat ofereix un ampli ventall d’activitats fomentant valors culturals i de lleure en un clima familiar, de respecte i convivència. Comptem amb diferents seccions, l’ànima de l’entitat, on els socis i socies hi participen, tot gestionat per un grup de socis/es voluntaris/es.
Per altra banda, El Coro participa, promou i col.labora amb diferents projectes culturals i activitats del poble. Mantenint l’esperit del seu naixement, vol ser la casa on tothom hi té cabuda fomentant la cultura catalana i la diversitat.

Dirección: Passeig Anselm Clavé, 46 - 48, 08181 Senmanat, Cataluna, Spain
Teléfono: +34937151345
Ciudad: Senmanat
Ruta: Passeig Anselm Clavé, 46 - 48
Código postal: 08181


Horas laborales

lunes: 18:00 - 21:00
martes: 18:00 - 21:00
miércoles: 18:00 - 21:00
jueves: 18:00 - 21:00
viernes: 18:00 - 21:00


búsquedas relacionadas: Agenda coro sentmenat, Teatre del coro, Elcorosentmenat, Societat coral obrera la glòria sentmenatenca
Reseñas
Muy amplio y un buenas tapas me a gustado muchisimo los pinchos fuera de carta porcierto
Buen sitio para desayunar y leer el periodico
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad