facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para El Jardinet de L Estació

El Jardinet de L Estació

Sobre Nosotros

EL JARDINET SE RIEGA ENTRE TODOS!
ayúdanos a seguir con un donativo en:
ES65 2100 7349 1102 0001 1011
Gracias!

Historia

La posada en marxa del Programa de Voluntariat per a la Gestió de les Colonia-Refugio de Gats en Manuel comportaria els apartats següents:

Principis del programa:
L'associació ecoanimalista de Manuel vol posar en marxa el Pla de Gestió de les Colonia-Refugi de Gats Urbans en Manuel. La base d'este Pla és el control de natalitat de les colònies, el control sanitari dels animals i la minimització de les molèsties per als veïns. Es preveu la captura, esterilització, vacunació, tractaments sanitari i alliberament dels gats en un refugi. Una vegada realitzades estes actuacions és necessari posar en marxa un sistema de control, vigilància i manteniment d'este, per a la qual cosa és necessari crear una Xarxa de Voluntaris.

La Xarxa de Voluntaris:
La protecció dels animals depén en gran manera de l'acció de l'administració, però també requerix la col·laboració i participació de persones que desenrotllen accions voluntàries en benefici de la societat en general i dels animals en particular. Els Voluntaris Ambientals són persones que individual o col·lectivament, de forma altruista i sense ànim de lucre, dediquen part del seu temps lliure a millorar la sensibilització a favor del reconeixement dels principis de respecte, defensa i protecció dels animals, duent a terme tant accions directes com propostes d'idees i activitats.

Destinataris:
Per a la posada en marxa d'esta nova Xarxa s'obri esta convocatòria a totes aquelles persones majors d'edat, residents en Manuel, que constituïx l'àmbit d'actuació de la Xarxa.

Tipologia d'accions de la Xarxa:
Per les peculiars característiques del Pla de Gestió, les accions dutes a terme pels voluntaris estaran directament relacionades amb la gestió de les colònies.

Les accions que hauran de desenrotllar són:

Control dels gats de la colònia, fent especial atenció a quan falta algun exemplar, a la presència de gats malalts i a l'aparició de nous individus no censats y/o no esterilitzats.
Portar al dia la fitxa de seguiment de la colònia.
Control i manteniment del mobiliari per a gats.
Atenció del jardí. Alimentació dels animals.
Neteja de les areneres.
Neteja de l'entorn de la colònia.
Acollides per als gats sociables.
Socialització dels gats, en els casos en què ho considere possible.

Drets i deures del Voluntari:
Drets
A conéixer clarament la funció que realitzaran, i les seues responsabilitats.
A una adequada acreditació enfront de tercers.
A la no interferència de les seues activitats al marge del voluntariat.
A cessar lliurement en la seua condició de voluntaris
A participar en el disseny, desenrotllament i avaluació de les accions voluntàries.
Deures
Complir els compromisos adquirits i les tasques encomanades.
Mantindre una actitud positiva i amable cara al públic.
Complir els horaris, especialment en les activitats cara al públic.
Assistir a les jornades i activitats d'informació.
Es disposarà d'un fons per a sufragar els gastos, tant del menjar dels animals, com dels materials de neteja, desinfecció i la resta de ferramentes que sena necessàries per a la correcta execució de les tasques dels voluntaris.

És imprescindible per a una correcta gestió de les colònies donar una bona imatge del projecte i per a això és fonamental que els voluntaris no discutisquen mai amb els veïns. Quan es produïsca una queixa, està s'avaluarà en reunions amb l'Ajuntament. Abans d'intentar establir el sistema de la colònia-refugi, s'ha d'aprendre tant com siga possible sobre el mètode. El programa TERR no és només cuidar dels gats; sinó també actuar com a advocat d'ells. Per a fer-ho amb eficàcia, es necessita conéixer bé el tema. Per a tots els voluntaris se'ls donaran una sèrie de nocions bàsiques, no sols sobre els costums dels gats, sinó de com comportar-se davant de les distintes situacions que es puguen donar, en especial de les relacions amb els veïnament i especialment de seguretat i higiene.

T´apuntes?

Síguenos en:
www.facebook.com/eljardinetdelestacio
https://www.instagram.com/jardinet.estacio.manuel/
Colabora en:
https://www.teaming.net/eljardinetdel-estaciodemanuel
PayPal: [email protected]

Dirección: 46660, Manuel, Valenciana, Spain
Ciudad: Manuel
Ruta: 46660


Comenta sobre este lugar

Instrucciones a El Jardinet de L Estació con transporte público


C/ Félix Rodríguez de la Fuente24 [Manuel] 270 metros
Calle De Félix Rodríguez De La Fuente, 12, 46660 Manuel, Valencia, España [Manuel] 340 metros
L2A
L3

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad