facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para El Tossalet

El Tossalet

Sobre Nosotros

El Tossalet es una empresa familiar amb mes de 100 anys d'experiència en la producció de fruita i verdura i ara també conserves i melmelades.

Productos

Melmelades, conserves i productes naturals



"Tot comença als voltants de 1900 quan una família pagesa, compra uns terrenys i construeix una casa pairal. Familia molt treballadora, construeixen també unes granges i planten presseguers, perers, pomeres, hortalisses de tot tipus. Despres arriva la filla que es casa amb un pubill ben plantat que treballa la terra i cuida els animals. Fins aqui una història ben normal d'una familia pagesa, però les ganes d'aprendre i millorar fan que comprin mes terres fins aconseguir grans conreus de regadiu i de secà.Les conserves i les melmelades bàsicament es fan per guardar les fruites i hortalisses per que durin i les puguem gaudir durant la resta de l'any."
Dirección: PLAÇA CATALUNYA, 7, 25126 Almenar, Cataluna, Spain
Teléfono: 656904763
moc.telassotle@ofni
Ciudad: Almenar
Ruta: PLAÇA CATALUNYA, 7
Código postal: 25126


Lugares similares cerca
L'Encant L'Encant 49 metros He ido varias veces y la verdad es que nos gustaba bastante. Buen servicio y buena co...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad