facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para EMMCA L'H Escola Municipal de música - Centre de les Arts

EMMCA L'H Escola Municipal de música - Centre de les Arts

Sobre Nosotros

A l'Escola de Música - Centre de les Arts de L'H treballem perquè tothom pugui accedir a una educació artística de qualitat. www.centredelesartsl-h.cat

Historia

El maig de 2005 el govern de l’Ajuntament de L’Hospitalet va crear l’Escola de Música-Centre de les Arts, iniciant una política decidida de participació ciudadana en matèria artística.

Aquest nou model transforma els models convencionals d’equipaments de formació i de participació en un model híbrid més en sintonia amb les necessitats ciutadanes del segle XXI.

Els elements primordials d’aquest projecte són:

• Donar un fort impuls des del govern municipal a l’oferta pública d’educació artística a partir d’un nou model de centre que permeti situar L’Hospitalet en unes coordenades equiparables a les ciutats europees de referència.

• Situar aquest impuls en el context d’un nou concepte d’equipament que permeti incorporar un fort component d’innovació en contemplar a més de l’educació artística, la creació, l’experimentació, la vivència artística i la seva difusió.

• Concebre un equipament situat en la intersecció de l’acció cultural i l’acció educativa, prenent com a referents els models nordeuropeus de centres de les arts i de les arts comunitàries –comunity arts-.

• Anar més enllà en la missió del centre projectant el concepte d’escola d’ensenyaments artístics per esdevenir un espai on es produeix la intersecció entre formació, creació, pràctica i difusió artística i en interacció amb el territori on s’ubica.

Normes de participació

• Respectar les normes bàsiques de convivència: s'eliminarà qualsevol missatge el contingut sigui difamatori, obscè, insultant, contingui amenaces o inciti a cometre qualsevol acte no permès per les lleis.
• Respectar la dignitat de les persones i el principi de no discriminació per motius de ètnia, religió, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol ...altra circumstància personal o social.
• Respectar la identitat: s'eliminaran els missatges que estiguin signats per persones que usurpin la identitat d'altres o que denoten una intencionalitat perversa.
• Respectar la etiqueta pròpia d'un espai electrònic: evitar les majúscules (dóna aparença de cridar o estar enutjat/da), evitar reproduccions de textos d'autors/es aliens/es sense aportar comentari propi, citar sempre les fonts i respectar els drets d'autor/a, dedicar un temps a llegir els missatges de les altres persones usuàries i fomentar un debat fluid.
• Ajustar-se al tema de debat: s'eliminaran els missatges repetits o aquells que no s'ajustin als temes proposats en cada tema a debat o tinguin finalitats comercials (spam).

Qualsevol missatge que no s'ajusti a aquests criteris serà eliminat.

Dirección: Avinguda Vilanova, 32, 08902 L'Hospitalet de Llobregat
Teléfono: 934032940
Ciudad: L'Hospitalet de Llobregat
Ruta: Avinguda Vilanova, 32
Código postal: 08902



búsquedas relacionadas: Teatre Joventut l'hospitalet
Lugares similares cerca
Balmes Image Balmes Image 524 metros Realicé el curse de estética y belleza y en mi opinión fue una buena experiencia, hab...
Escuela de baile y Restaurante Marvall Escuela de baile y Restaurante Marvall 633 metros Abiertas las inscripciones a los cursos, restaurante y sala, horario entre semana 09h...
Oletusalsa Oletusalsa 686 metros Muy buen ambiente y profesores muy interesados en tu evolución. Muy satisfactoria y r...
CE Miquel Servet CE Miquel Servet 952 metros Soy ex alumna y alumna actual de este centro y es un centro 10 te forma para ser un ...
Unofficial: Aprende Japonés Unofficial: Aprende Japonés 1 km Habla Japonés, estudia con profesores nativos y con libros adaptados a tu nivel.
Escuela de danza y acrobacia Piramide Escuela de danza y acrobacia Piramide 1 km estoy desde hace mucho tiempo y personalmente la gente, el ambiente y las clases son ...
Col.legi Tecla Sala Col.legi Tecla Sala 2 km Escribo para que se sepa. SE CONSIENTE EL BULLING!!! Hay un caso que conozco y tanto ...
Claudins Claudins 2 km Clases muy profesionales, Claudia se enfoca en los detalles y se adapta muy bien a la...
Reseñas
Un equipo docente fantástico y una metodología muy acertada basada en conjuntos musicales. Consiguen transmitir pasión por la música. Implicados al máximo.
Una escuela ejemplar, no solo por la calidad del conocimiento de los profesores, si no también por la función de integración social que lleva a cabo en el municipio.
Un lugar donde los niños desde 3 años disfrutan mucho aprendiendo los sonidos nuevos para ellos y les va muy bien en su evolución.
Hoy ha habido unos conciertos y la verdad que ha estado muy bien!Me lo he pasado muy bien.
Se aprende y se disfruta
Explicación muy buena de los instrumentos, las notas,... Perfecto
Muy buena experiencia, Buena gente y buen ambiente :D
Super completa escuela de música y artes
Estupenda mi nieta muy contenta
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad