facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Enjoy Sports Barcelona

Enjoy Sports Barcelona

Sobre Nosotros

http//:www.enjoysportsbarcelona.com

Historia

Abans de tot, per començar us narraré els orígens d’ENJOY SPORTS que va néixer l’any 2007 amb motiu d’oferir tota mena d’activitats lúdic-esportives.
En aquest cas doncs, us he de dir que tot s’inicià amb un projecte que es va dur a terme a la Universitat de Ciències de l’Educació, on els membres d'aquesta empresa va estudiar la carrera de Magisteri en l’àmbit de l'educació física.
Així doncs, tal projecte consistia en desenvolupar una activitat prou atractiva basant-se en la dinamització de l’alumnat però, alhora, desenvolupant-se dins d’uns paràmetres prou econòmics pel fet que l’activitat es duia a terme en un centre escolar de recursos molt limitats. En aquest sentit doncs, el meu projecte tractava l’esport del tennis centrat en els infants tenint en compte el seu desenvolupament personal en consonància amb les característiques del propi esport.
Amb tot, aquest projecte va ser del tot innovador fins al punt que la gran quantitat d’elogis em van fer decidir d’oferir tal projecte a la resta de centres escolars del nostre territori.
Cal tenir en compte que en treballar amb Enjoy Sports no només realitzarem una mera i senzilla activitat, cal saber en aquest cas que al darrera d’aquest projecte hi ha tot un procés educatiu personal i físic, de cara als nostres alumnes, juntament amb l’oferiment d’un aprenentatge de valors centrats en l’esport, que són tan necessaris entre els nostres petits alumnes. El nostre objectiu és educar l’alumnat en tots els àmbit possibles tenint en compte que tots els estudis pedagògics asseguren que durant el desenvolupament dels infants, el cervell reté pràcticament el cent per cent tota la informació aportada.
En aquest punt doncs, us faré saber que aquest projecte es desenvolupa a les instal·lacions de TENNIS PINEDA (Gavà) perquè ens trobem amb un centre preparat esportivament de cara a les nostres necessitats i, tenint en compte que es treballa amb alumnes. D’altra banda, cal saber que en aquestes instal·lacions hi ha un equipament immillorable, podríem dir que el millor de la zona, en base a l’esport del tennis, és per aquest fet doncs, que considerem convenient desenvolupar el nostre projecte en tals instal·lacions.
Amb tot serà aquest proper any 2016 en què iniciarem el projecte, ens oferim doncs a tots vosaltres perquè valoreu i confieu en la nostra tasca desenvolupada per tot un equip de monitors, professionals de l’educació i, professionals esportius que estaran disposats a fer que gaudiu de dies inoblidables a tots però en especial als nostres petits aprenents, com s’establia en un petit fragment de la Revista Flama nº112, de Barcelona del 1934, "[...] mira i recorda quanta vida, has posat en el cor de cada infant, i has construït dia a dia la més humil i acollidora llar”.




"Somos una empresa de diseño y gestión de proyectos deportivos.Nos distinguimos por ser una entidad de calidad , donde la adquisición de valores y conocimientos se adquieren mediante la actividad deportiva.Desde 2010 llevamos gestionando diversas áreas y actividades deportivas en colegios, instalaciones deportivas y además tenemos nuestra propio gimnasio de entrenamiento funcional."
Dirección: Ctra. C-31, Km.184, 08850 Gavá, Cataluna, Spain
Teléfono: +34656467284
Ciudad: Gavá
Ruta: Ctra. C-31, Km.184
Código postal: 08850


Reseñas
Exelente equipo, demostraban dia a dia la pasion que le ponian a lo que hacian, es tan simple como ver la alegria de un niño cuando quiere ir al casal!!
Mi hija se la pasó genial, muy buenos los monitores que hicieron que la experiencia sea muy divertida y segura.
Repetiremos sin duda el año que viene! Ha ido súper contenta cada día!!
Los Casales de verano geniales !!!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad