facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Es Puntet

Es Puntet

Sobre Nosotros

www.espuntet.org

Historia

QUI SOM?

Es Puntet és una associació infantil i juvenil de temps lliure de caràcter totalment independent que du la seva activitat al poble des Pla de na Tesa, Marratxí.

On i quan ens podràs trobar?

La nostra activitat habitual es du a terme els dissabtes del curs escolar de les 11 a les 13h a l’antic convent de Ca ses Monges Agustines, al carrer des Convent, moment en què l’equip de monitors obre les portes del casal als infants de 3 a 16 anys que, sense importar d’on vénen, volen viure de prop les activitats que els proposam.

Com funcionam?

El funcionament des Puntet és possible gràcies a un equip de monitors voluntaris que des de la vocació i el compromís decideixen compartir vivències amb els infants, des dels més menuts fins als més grans.

Si bé comptam amb cinc grups d’edats en què es reparteixen els infants en les activitats dels dissabtes, els espais i moments de trobada entre els diferents grups d’edat són ben nombrosos, i d’aquest fet se’n desprenen algunes de les experiències més enriquidores que es Puntet els pot oferir.

Més enllà de la cita dels dissabtes, en es Puntet planificam altres activitats extraordinàries que poden ser molt diverses, però sens dubte les més importants són els campaments, sempre únics i especials, sempre diferents uns dels altres, però que al cap i a la fi tenen una cosa en comú: representen any rere any els moments més desitjats per infants i monitors. Hi vivim aventures, senzillament, inoblidables.

… i d’on ve es Puntet?

Es Puntet té els seus orígens en la tradició clàssica de l’escoltisme i l’associacionisme parroquial. Durant els primers anys de funcionament gran part dels membres de l’equip de monitors havien crescut en el MIJAC (Moviment Infantil i Juvenil d’Acció Catòlica) de l’Església de Sant Llàtzer.

Fou precisament quan el MIJAC deixà de funcionar que uns joves que just acabaven d’iniciar un projecte anomenat Punt de Trobada fundaren es Puntet, captivats per la idea d’oferir als infants precisament això: un punt de trobada, un Puntet que començaria a funcionar el curs 2002-2003, ocupant el buit que deixava el MIJAC, prenent-ne el relleu i organitzant-se com a associació infantil i juvenil aconfessional i independent.

Es Puntet va mantenir durant molts d’anys un lligam cordial amb la Parròquia que permeté l’ús de les sales de la rectoria als infants dissabte rere dissabte, fins que l’any 2016, coincidint amb la finalització de les obres de restauració i remodelació de l’antic Convent de les Germanes Agustines, canvià el seu espai quotidià d’activitats per aquest darrer, propietat de l’Ajuntament.

Dirección: Carrer de les Germanes Agustines, 07141 Marratxí, Islas Baleares, Spain
Ciudad: Marratxi
Ruta: Carrer de les Germanes Agustines
Código postal: 07141


Lugares similares cerca
Trui Espectacles Trui Espectacles 2 km Hola. Sólo quería agradecer el trato que he recibido por parte del grupo trui. He as...
Fluge Club Fluge Club 3 km Aelia es mucho más que un gimnasio y las entrenadoras son geniales. Yo jamás había co...
Tecnoeventos de Baleares Tecnoeventos de Baleares 3 km Muy muy poco profesionales, aparte de romper las cosas que no son suyas, aún sigo esp...
Asociación Cultural IACTA Asociación Cultural IACTA 4 km IACTA ( Investigación y Aprendizaje de las Culturas y Tradiciones Antiguas) es una as...
Son Daviu Son Daviu 4 km
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad