facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Esbart dansaire de Montornès del Vallès

Esbart dansaire de Montornès del Vallès

Historia

Som dues veïnes del poble que volem compartir la nostra experiència viscuda als esbarts, veient la ocasió de difondre, recuperar i mantenir la cultural popular.
El nostre projecte no és tant sols de mostra de danses vives o recuperades, sinó la línia de grans coreògrafs els quals han adaptat i creat danses per adaptar-les a l’escenari.
Tenim l’objectiu de formar tant a nens i nenes entre 3 i 14 anys com a adults, ensenyant a ballar i preparant-los tècnicament per formar futurs dansaires.
Volem oferir:
- Espectacles de durada llarga amb muntatges escènic (A teatres, places, espais habilitats, etc.)
- Mostres de dansa.
- Tallers per a nens i nenes, tallers per a adults.
- Col·laboracions o intercanvis amb altres esbarts o fins i tot col·laboracions amb grups de música folk per donar més varietat de cultura i possibilitat a als adults a ballar a la plaça.
Vine a ballar amb nosaltres per a començar a gaudir de la música tradicional i formar un gran grup d’amics on compartir experiències!
Ens podeu trobar a través del Facebook o el correu electrònic [email protected].
Us hi esperem!

Dirección: Carrer Blas infante, 7, 08170 Montornés del Vallés
Teléfono: 676599949
Ciudad: Montornès del Vallès
Ruta: Carrer Blas infante, 7
Código postal: 08170


Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad