facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Escola Bergantí

Escola Bergantí

Sobre Nosotros

L’Escola Bergantí va ser fundada l’any 1968. Va obrir les portes amb 7 alumnes en una petita casa de poble a El Masnou, a la comarca del Maresme.

Historia

Som una Escola oberta a tothom. Ens caracteritzem per considerar els alumnes protagonistes de la seva educació; per atendre la diversitat, per l'atenció i seguiment a la tutoria, pel tractament igualitari de totes les àrees. Eduquem humanament, científicament i artísticament, en el marc d'una escola catalana, laica i coeducativa.

Objectius Generals:
* Considerar els i les alumnes persones irrepetibles i motor de la seva pròpia formació.
* Orientar l'alumne/a vers el desenvolupament integral, tot atenent a la diversitat.
* Treballar la interdisciplinarietat.
* Educar persones i formar-les perquè puguin participar activament en el teixit social, tan humanament com professionalment.
* Mantenir relacions amb altres escoles i entitats per treballar els projectes d'interès comú.
* Potenciar les festes tradicionals catalanes i les Sortides Generals d'Escola.
* Adequar els espais a les activitats que s'hi realitzen.
* Oferir serveis complementaris als i les alumnes.

Com treballem:
* Eduquem, formem i estructurem l'alumne/a d'una manera harmònica, és a dir, li potenciem al màxim tots els seus propis recursos i l'estimulem perquè sigui el centre de projecció de si mateix.
* Aquest protagonisme s'estructura a l'Educació Infantil mitjançant els Racons, a l'Educació Primària a través dels centres d'interès i a l'ESO amb l'elecció de les Matèries Optatives.
* Atenent aquesta diversitat mestres i professors orienten vers el desenvolupament integral de l'alumne/a i en fan partícip al grup a través de l'acció tutorial, a les famílies amb tutories concertades i als propis alumnes amb les tutories individuals.
* Eduquem i ensenyem als nostres alumnes mètodes, tècniques, sistemes de comunicació per saber recollir informació i donar-li sentit lògic.
* També treballem globalment relacionant les diferents àrees d’aprenentatge.
* Anualment escollim un eix transversal o tema comú, a partir del qual es vertebren diferents activitats al llarg del curs. Posem en contacte i fem que es relacionin les diferents etapes i edats.
* A banda dels coneixements, potenciem la transmissió d'hàbits; l'ordre, la neteja i la cura personal es treballen per fomentar les capacitats dels alumnes.
* Entenem les festes tradicionals, com a reforç de l’estima que els alumnes han de tenir per la nostra terra.
* Realitzem les Sortides Generals, una per trimestre, en què surt tota l'Escola junta, alumnes, docents i personal no docent en les quals combinem les activitats formatives amb les de lleure.
* Disposem d’espais exteriors amplis i oberts, mancats de barreres arquitectòniques, (zones d'esbarjo i hort).
* També tenim aules de curs, (de P3 fins a 4t ESO), i zones d'ús comunitari per les tres etapes, (audiovisuals, biblioteca, música, plàstica, informàtica, laboratoris, tecnologia i gimnàs).
* Oferim un seguit d'activitats complementàries a més dels serveis de menjador, (mitja pensió), mainaderia i activitats extraescolars desenvolupades per l'APA.

La nostra línia pedagògica fa els alumnes protagonistes.

Dirección: Fra Juníper Serra, 46, 08320 El Masnou
Teléfono: 93 555 49 50
Ciudad: El Masnou
Ruta: Fra Juníper Serra, 46
Código postal: 08320



búsquedas relacionadas: Escola ocata
Lugares similares cerca
Escola Bergantí Escola Bergantí 48 metros Instalaciones informáticas de 1º categoria y con pizarras electrónicas en todas sus a...
Institut Maremar Institut Maremar 79 metros El centre te molt bones vistes i un pati ample i ple de vegetació. Es un bon institut...
Piscina masnou Piscina masnou 252 metros
PASBÀSIC dance&fitness PASBÀSIC dance&fitness 359 metros A sido muy divertido
Masnouballet Masnouballet 421 metros Gracias a esta escuela y a su gran directora y bailarina Mireia.Tenemos en Masnou, un...
BLANCDEguix BLANCDEguix 456 metros Traducido por Google Escuela de artes, especializada en artes visuales en diferentes ...
Lli Privada Bambi Lli Privada Bambi 552 metros La mejor escuela infantil que hay! Un trato muy familiar, personal muy muy cariñoso y...
Centre Kumon Masnou Centre Kumon Masnou 577 metros Gràcies a tots per venir a veure'ns a la Fira del Mar! Ens ho vam passar genial! El ...
La Teatral La Teatral 579 metros Teatro de campo. Actores no profesionales.
Escolàpies El Masnou Escolàpies El Masnou 600 metros Son muy implicados y no dejan que ningún niño sea indiferente y son super buenos maes...
Acadèmia Perelló Acadèmia Perelló 611 metros
Kids&Us Masnou Kids&Us Masnou 639 metros Centro de enseñanza de idiomas para niños a partir de 1 año de edad con una metodolog...
Mon petit atelier, escola i espai de frances Mon petit atelier, escola i espai de frances 690 metros Escola i espai de francès per a adults, joves i nens. Acadèmia d'idiomes (francès,ang...
Escola Pública Rosa Sensat Escola Pública Rosa Sensat 711 metros El teléfono está equivocado. Es el 93 5558603
Escola Ocata Escola Ocata 768 metros BON DIA " ESCOLA OCATA de EL MASNOU " . dintre de pocs dies ...
Reseñas
Comento desde este correo ya que el mio no puedo acceder, Este es el segundo año y muy mala gestión a la hora de respetar a los alumnos y confiar en ellos.
Escuela con buenas instalaciones y buen sistema educativo.
Instalaciones informáticas de 1º categoria y con pizarras electrónicas en todas sus aulas.
mal colegio pero buenas cuentas de memes. nueva cuenta
sin comentarios
Traducido por Google ¡Esta escuela se ha fortalecido durante los últimos 50 años! Comenzaron con una cantidad muy pequeña de estudiantes en un edificio antiguo. Han crecido mucho a lo largo de los años y continúan haciéndolo, en muchas áreas. Recientemente fueron premiados por ser una Escuela Verde. Sus estudiantes están contentos y muchos ex alumnos ahora envían a sus propios hijos allí. ¡Los grandes maestros educan a los estudiantes que tienen confianza para lo que sea que les depare el futuro! Bien hecho Berganti por tantos años de excelencia. Original This school has been going strong for over the last 50 years! They started of with a very small amount of students in an old building. They have grown so much over the years and are continuing to do so, in many areas. Recently they were awarded for being a Green School. Their students are content and many alumni are now sending their own children there. Great teachers educate students who are confident for what ever the future might bring them! Well done Berganti for so many years of excellence.
Traducido por Google Escuela con grandes profesionales, y buenas instalaciones, con una atención inmejorable a nuestros hijos; atentos a cualquier problema, tanto escolar como personal poniendo todas las herramientas necesarias en la resolución del problema. Absoluta confianza. Original Escola amb grans professionals,i bones instal.lacions , amb una atenció inmillorable als nostres fills; atents a qualsevol problema, tant escolar com personal possant totes les eines necessaries en la resolució del problema,. Absoluta confiança.
Traducido por Google Como responsable del comedor que Esberla hacemos hace más de 3 años en la Escola Bergantí, sólo tengo palabras de agradecimiento por todas las profesionales que trabajan. Siempre nos hemos sentido muy acogidas en la escuela, nos han dado la oportunidad de crecer como cooperativa y hacer crecer la conciencia alimentaria en colectividades que tan importante es para nosotros. Hemos podido desarrollar una línea pedagógica de acompañamiento respetuoso hacia el niño, poniendo en consonancia a todo el equipo de la escuela con todo el equipo de trabajadoras de la Esberla, para atender necesidades de los niños y resolución de conflictos. ¡Así que Bergantí, desde la Esberla os deseamos por muchos más 50 años de crecimiento, cooperación y educación! ¡Muchas gracias! Original Com a responsable del menjador que l'Esberla fem durant fa més de 3 anys a l'Escola Bergantí, només tinc paraules d'agraïment per totes les professionals que hi treballen. Sempre ens hem sentit molt acollides a l'escola, ens han donat l'oportunitat de créixer com a cooperativa i fer créixer la consciència alimentària en col·lectivitats que tant important és per nosaltres. Hem pogut desenvolupar una línia pedagògica d'acompanyament respectuós cap a l'infant, posant en consonància tot l'equip de l'escola amb tot l'equip de treballadores de l'Esberla, per atendre necessitats dels infants i resolució de conflictes. Així que Bergantí, des de l'Esberla us desitgem per molts més 50 anys de creixement, cooperació i educació! Moltes gràcies!
Traducido por Google La mejor escuela <3 Original La millor escola <3
Traducido por Google mi Original Ñe
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad