facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic

Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic

Sobre Nosotros

Pàgina oficial de L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic

Historia

L’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic ofereix quatre nivells d’estudis artístics que engloben gairebé tot el ventall de les grans disciplines artístiques existents:

- Batxillerat Artístic (en les seves dues vies: la d’arts plàstiques, imatge i disseny i la d’arts escèniques, música i dansa)

- Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny de Grau Mitjà

- Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny de Grau Superior

- Ensenyaments Artístics Superiors en Disseny

Productos

WEB: http://www.eartvic.net
BLOG: http://www.eartvic.blogspot.com.es
FLICKR: http://www.flickr.com/photos/eartvic/
VIMEO: http://vimeo.com/eartvic

Dirección: Rambla Sant Domènec, 24, 08500 Vic, Cataluna, Spain
Teléfono: 93 885 48 51
tac.cetx@civtrae
Ciudad: Vic
Ruta: Rambla Sant Domènec, 24
Código postal: 08500


Horas laborales

lunes: 08:00 - 21:00
martes: 08:00 - 21:00
miércoles: 08:00 - 21:00
jueves: 08:00 - 21:00
viernes: 08:00 - 21:00

Lugares similares cerca
Ies Vic Ies Vic 9 km Buenos laboratorios de practicas.
Reseñas
El colegio dónde estudio, me gustó muchísimo hacer Forja Artística el primer año.
Muy buena experiencia
Traducido por Google El espacio de la escuela es una maravilla. Y como escuela un 10. ¡Mi gill que no quería ni oír hablar de escuelas / institutos y va encantado! Buen trabajo por parte del profesorado. Original L'espai de l'escola és una meravella. I com a escola un 10. El meu gill que no volia ni sentir a parlar d'escoles /instituts i hi va encantat! Bona feina per part del professorat.
Traducido por Google Es interesante ir a ver las exposiciones. Concretamente en ese momento la que hay es de fotografía. Muy original y de gran valor artístico de Manel Esclusa, fotógrafo de Vic. Original És interessant anar a veure les exposicions. Concretament en aquest moment la que hi ha és de fotografia. Molt original i de gran valor artístic de Manel Esclusa, fotògraf vigatà.
Traducido por Google Mi instituto cuando hice bachillerato artístico en la comarca. Un cambio espectacular de la gente con la que podías relacionarte de la típica escuela de pueblo. Allí encontrará personas con inquietudes artísticas, políticas, tecnológicas y musicales. Su oferta se ha ampliado mucho desde el bachillerato y módulos de grado medio y superior hasta monográficos y grados universitarios en distintas disciplinas artísticas. No deje de visitar la biblioteca Daniel Giralt-Miracle, una de las destacadas de la comarca y Cataluña a nivel de arte. Original El meu institut quan vaig fer batxillerat artístic a la comarca. Un canvi espectacular de la gent amb la que et podies relacionar de la típica escola de poble. Allà trobareu persones amb inquietuds artístiques, polítiques, tecnològiques i musicals. La seva oferta s'ha àmpliat molt des del batxillerat i mòduls de grau mitjà i superior fins a monogràfics i graus universitaris en diferents disciplines artístiques. No deixeu de visitar la biblioteca Daniel Giralt-Miracle, una de les destacades de la comarca i Catalunya a nivell d'art.
Traducido por Google Antigua casa caridad, tiene un magnífico claustro Original Antiga casa caritat, té un magnífic claustre
Traducido por Google la mejor escuela de mi vida Original la millor escola de la meva vida
Traducido por Google Precioso y muy buen trato Original Preciós i molt bon tracte
Traducido por Google Mejor escuela del mundo!!!!!! Original Millor escola del món!!!!!!
Traducido por Google Fantástico Original Fantàstic
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad