facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Escola d'Educació Especial XALOC

Escola d'Educació Especial XALOC

Sobre Nosotros

És un centre concertat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, sense afany de lucre i està declarat d’Utilitat Pública.

Historia

L’escola és una institució sense afany de lucre i està declarada d’Utilitat Pública. Fou creada l’any 1970 amb la voluntat de donar resposta a l’alumnat amb dificultats intel·lectuals.

Acull alumnat de 3 a 21 anys, majoritàriament amb discapacitat mitjana amb o sense trastorns sensorials, motors o de personalitat associats.

L´escola imparteix les etapes d’Educació Infantil, Primària i Secundària, així com Programes de Transició a la Vida Adulta i Laboral (PFI d’auxiliar d'hoteleria), per als alumnes majors de 16 anys.

L´escola té com a finalitat aconseguir una plena integració ciutadana i laboral, per a tal fi, imparteix una formació integral amb continguts curriculars adaptats al nivell cognitiu de l’alumnat, desenvolupant al màxim les seves potencialitats tant a nivell personal com ciutadà.

Conjuntament amb les famílies i amb la connivència de diversos agents socials es treballen aspectes físics, intel·lectuals, emocionals, socials i culturals.

Dirección: Puig Major, 63, 08207 Sabadell
Teléfono: 937258395
Ciudad: Sabadell
Ruta: Puig Major, 63
Código postal: 08207


Horas laborales

lunes: 09:00 - 17:00
martes: 09:00 - 17:00
miércoles: 09:00 - 17:00
jueves: 09:00 - 17:00
viernes: 09:00 - 17:00

Reseñas
Muy atentos con los niños y adolescentes.
Centro de educación especial.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad