facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Escola l'estació de la música

Escola l'estació de la música

Sobre Nosotros

A l'estació de la música t'oferim una programació creativa i dinàmica, amb tallers i activitats audiovisuals perquè n'aprenguis i en gaudeixis d'ella.

Historia

Escola l'estació de la música, a Mata.



"L’Estació de la música és un centre d’educació musical que va néixer a l’octubre de l’any 2017, amb l’objectiu d’oferir una educació musical de qualitat, amb rigor professional i innovació pedagògica. La nostra intenció és ensenyar música d’una manera diferent, amb noves metodologies i, sobretot pensant que la música ha de ser per tothom responguen a la necessitat de continuar apostant per la innovació educativa."
Dirección: C/ Estació, 10, 17846 Porqueras
Teléfono: 682189699
tac.acisumaledoicatsel@ofni
Ciudad: Porqueras
Ruta: C/ Estació, 10
Código postal: 17846


Lugares similares cerca
Escola Casa Nostra Escola Casa Nostra 3 km Sitio muy bonito!!
Projecte Ulisses Projecte Ulisses 6 km Colònies escolars, estades, empreses i organitzacions i formació en Intel.ligència i ...
Reseñas
Traducido por Google Escuela de música, donde venir aprender a toca instrumentos musicales, muy buenos profesionales, las clases son muy entretenidas, hacen piano, violín, guitarra, solfeo, batería y mas, Josep es muy bueno, también hacen casales de verano. Escuela de música, para venir aprender a tocar instrumentos, clases de piano, violín, guitarra, solfeo, batería y masía, las clases son muy entretenidas, en verano haces casal, Josep es muy Bueno, muy profesionales. Original Escola de música, on venir aprendre a toca instruments musicals, molt bons professionals, les classes són molt entretingudes, fan piano, violí, guitarra, solfeig, bateria i mes, en Josep es molt bo, també fan casals d'estiu. Escuela de música, para venir aprender a tocar instrumentos, clases de piano, violin, guitarra, solfeo, bateria y mas, las clases són muy entretenidas, en verano haces casal, Josep es muy Bueno, muy professionales.
Traducido por Google Muy buena gente Original Molt bona gent
Traducido por Google Genial. Buena escuela Original Genial. Bona escola
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad