facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Esquerra - Mataró ERC

Esquerra - Mataró    ERC

Sobre Nosotros

Secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Mataró.

Historia

Benvinguts a l'espai Facebook d'Esquerra Republicana a Mataró.

Volem saludar a tots els visitants d'aquesta espai i mantenir-los al corrent de tota l'activitat cívica i política del nostre partit i el nostre Grup Municipal.

Estem treballant per tenir una ciutat moderna, de futur, amb projecció a l’exterior i reconeixement tan nacional com internacional.
Amb un urbanisme que respecti l’entorn natural i que cohesioni els barris a través d’un creixement racional i moderat que configuri una ciutat per viure-hi.
Una ciutat catalana, capdavantera i avantguardista que exerceixi la seva capitalitat també en l'àmbit cultural, que professionalitzi la gestió i promocioni la creació, l'accés i la difusió de la cultura a tothom.
Una ciutat dialogant, oberta al món i a tothom que hi vingui a viure i a treballar, des de la nostra pròpia identitat.
Una ciutat preocupada pel benestar, amb millors serveis i que preservi els espais públics pensant només en les persones.

A aquest espai també hi trobareu un recull de les notícies més importants d'ERC i textos d'opinió i informatius del nostre funcionament.

Dirección: Carrer Hospital 9 - 13 Local 4, 08301 Mataró
Teléfono: 661380595
Ciudad: Mataró
Ruta: Carrer Hospital 9 - 13 Local 4
Código postal: 08301



búsquedas relacionadas: Llista erc mataro 2023, Esquerra republicana mataro, Programa electoral erc mataro, Regidors erc mataro, Cup mataro, Enlairem mataró, Llistes municipals 2023 mataró, PSC Mataró
Lugares similares cerca
Fundació Iluro Fundació Iluro 394 metros Personal super atent i agradable.
Coop Maresme - Ateneu Cooperatiu del Maresme Coop Maresme - Ateneu Cooperatiu del Maresme 559 metros Som Coop Maresme, l'Ateneu Cooperatiu del Maresme!
Mobilitat Internacional Jove del Maresme Mobilitat Internacional Jove del Maresme 825 metros Recursos de Mobilitat Internacional per a Joves del Maresme. Pregunta'ns: t'informem,...
Delegació de la Serralada Litoral Central - ICHN Delegació de la Serralada Litoral Central - ... 3 km Noticies i activitats de la Delegació de la Serralada Litoral Central de la Instituci...
Reseñas
Traducido por Google Habrá un día que todos al levantar los ojos veremos una tierra que ponga libertad. Hermano, aquí mi mano, será tu mi frente, y tu gesto de siempre caerá sin levantar huracanes de miedo frente a la libertad. Haremos el camino uniendo nuestros hombros para así levantar a aquellos que cayeron gritando libertad. Sonarán las campanas desde los campanarios, y los campos desiertos volverán a granar unas espigas altas Para un pan que en los siglos nunca repartió entre todos aquellos que hicieron todo lo posible para empujar la historia hacia la libertad. También será posible que esta hermosa mañana ni tú, ni yo, ni el otro llegamos a verlo; pero habrá que forzarla para que pueda ser. Que sea como un viento que arranque los matorrales surgiendo la verdad, y limpie los caminos de siglos de destrozos contra la libertad. Original Hi haurà un dia que tots en alçar els ulls veurem una terra que posi llibertat. Germà, aquí la meva mà, serà teva el meu front, i el teu gest de sempre caurà sense aixecar huracans de por davant la llibertat. Farem el camí unint les nostres espatlles per així aixecar a aquells que van caure cridant llibertat. Sonaran les campanes des dels campanars, i els camps deserts tornaran a granar unes espigues altes Per a un pa que als segles mai va reparti entre tots aquells que van fer tots els possibles per empènyer la història cap a la llibertat. També serà possible que aquest bonic matí ni tu, ni jo, ni l'altre l'arribem a veure; però caldrà forçar-la perquè pugui ser. Que sigui com un vent que arrenqui els matolls sorgint la veritat, i netegi els camins de segles de destrosses contra la llibertat.
Traducido por Google Trabajan incansablemente para hacer de Mataró una ciudad de izquierdas, republicana, feminista y ecológica. Son los mejor preparados con diferencia. Original Treballen incansablement per a fer de Mataró una ciutat d’esquerres, republicana, feminista i ecològica. Son els més ben preparats amb diferència.
Traducido por Google Un espacio muy acogedor, con gente muy bonita, agradable y familiar donde me he sentido como en casa!! Original Un espai molt acollidor, amb gent molt maca, agradable i familiar a on m' he sentit com a casa!!
Traducido por Google Esta calle tiene su encanto como hospital de Sant Jaume con la capilla y El patio Original Aquest carrer té el seu encant com hospital de Sant Jaume amb la capella i El pati
Traducido por Google La mejor gente de todo el Maresme Original La millor gent de tot el Maresme
Traducido por Google Serios Original Seriosos
Traducido por Google Atentos y agradables Original Atents i agradables
Traducido por Google Céntrico Original Cèntric
Traducido por Google Sede del ERC Original Seu de l’ERC
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad