facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Estudi fotogràfic Aumatell

Estudi fotogràfic Aumatell

Sobre Nosotros

www.albertaumatell.com

Historia

www.albertaumatell.com

Impressum

Albert Aumatell



"Sóc Fotògraf, El 2015 vam obrir el nostre Estudi fotogràfic al centre de Besalú, encara que ens desplacem per tota la província de Girona i Barcelona.El nostre objectiu és convertir els vostres moments en records únics, mitjançant fotografies.Realitzem fotografia de parelles, d'embaràs, de bebès, de nens, de família, de retrat, de moda.Els reportatges fotogràfics es fan en hores concertades, si vols truca'nsI també realitzem fotografia comercial, immobiliària, per a webs, restaurants,...Som fotògrafs de confiança de Google per a realitzar fotografies 360 per el teu negoci."
Dirección: C/Major,14, 17850 Besalú
Teléfono: 628708665
moc.lletamuatrebla@idutse
Ciudad: Besalú
Ruta: C/Major,14
Código postal: 17850


Horas laborales

lunes: 16:00 - 19:30
martes: 16:30 - 20:00
miércoles: 16:30 - 20:00
jueves: 16:30 - 20:00
viernes: 16:30 - 19:30

Lugares similares cerca
Estudi de Fotografia Albert Aumatell Estudi de Fotografia Albert Aumatell 15 metros Me lo pasé Genial! Super divertido, y muy profesional! Cuando pueda repito
Reseñas
Me lo pasé Genial! Super divertido, y muy profesional! Cuando pueda repito
Fotografo miy correcto, con micha calidad, y trato personalizado.
Muy original!! Buen profesional!!
Traducción de Google Cada vez que miro una de las fotos de boda recuerdo el día con ilusión. Gracias Albert por tu profesionalidad en casa antes de la boda, durante la ceremonia, en las fotos con los invitados y durante toda la cena y fiesta. Gracias por tomar aquellas fotos que nos hacían ilusión y por recomendarnos lugares y posiciones que han quedado perfectas. Pero sobre todo, para hacernos sentir cómodos durante la sesión poscasamente. Esto ha hecho que pudiéramos ser nosotros mismos sin pensar que teníamos al fotógrafo delante. ¡Simplemente, gracias! 100% recomendable! Original Cada vegada que miro una de les fotos de casament recordo el dia amb il•lusió. Gràcies Albert per la teva professionalitat a casa abans del casament, durant la cerimònia, a les fotos amb els convidats i durant tot el sopar i festa. Gràcies per fer aquelles fotos que ens feien il•lusió i per recomanar-nos llocs i posicions que han quedat perfectes. Però sobretot, per fer-nos sentir còmodes durant la sessió postcasament. Això ha fet que poguéssim ser nosaltres mateixos sense pensar que teníem el fotògraf davant. Simplement, gràcies! 100% recomanable!
Traducción de Google Yo normalmente trabajo con Albert impresiones, tanto copia con papel fotográfico como cuadros con madera, cartón pluma etc. Calidad a un precio razonable. La ventaja es que puedes personalizar todas sus impresiones. Original Jo normalment treballo amb l'Albert impressions,tant còpia amb paper fotogràfic com quadres amb fusta,cartró pluma etc. Qualitat a un preu raonable. L'avantatge és que pots personalitzar totes les impressions.
Traducción de Google Buen trato perdonalizado, buenos precios y material de excelente calidad. Original Bon tracte perdonalitzat, bons preus i material de molt bona qualitat.
Traducción de Google Trato agradable y cercano, fotografías de calidad. Original Tracte agradable i pròxim, fotografies de qualitat.
Traducción de Google Auténtica y original Original Autèntica i original
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad