facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Farmàcia Soto Gruart

Farmàcia Soto Gruart

Historia

La Farmàcia Soto & Gruart va obrir les seves portes el 13 d'octubre del 2014. L'equip el formem les dues titulars de la farmàcia, Carolina Soto i Carla Gruart, ambdues comptem amb una àmplia experiència en oficina de farmàcia.
El nostre lema, és: 'La teva salut, el nostre compromís', i així volem que l'usuari ho experimenti, amb el consell farmacèutic adequat i l'amabilitat que ens caracteritza. Oferim les millors marques de cosmètica i alimentació infantil, i un ampli ventall de serveis complementaris que fan de la Farmàcia Soto & Gruart un espai de salut complet.
La nostra vocació de servei, fa que seguim ampliant el catàleg de serveis i productes dia a dia. Volem col•laborar en la mesura del possible a resoldre els teus problemes de salut.



"La Farmàcia Soto & Gruart va obrir les seves portes el 13 d'octubre del 2014. L'equip el formem les dues titulars de la farmàcia, Carolina Soto i Carla Gruart, ambdues comptem amb una àmplia experiència en oficina de farmàcia. I al maig del 2022 incorporem a la Mireia Contreras, tècnic en farmàcia i dietista.El nostre lema, és: 'La teva salut, el nostre compromís', i així volem que l'usuari ho experimenti, amb el consell farmacèutic adequat i l'amabilitat que ens caracteritza. Som una farmàcia adaptada als canvis que ha anat experimentant el sector farmacèutic. Oferim les millors marques de cosmètica i parafarmàcia, i un ampli ventall de serveis complementaris que fan de la Farmàcia Soto & Gruart un espai de salut complet."
Dirección: c/Garbí, 5, 17240 Llagostera, Cataluna, Spain
Teléfono: +34 972 83 14 63
Ciudad: Llagostera
Ruta: c/Garbí, 5
Código postal: 17240


Horas laborales

lunes: 09:00 - 21:15
martes: 09:00 - 21:15
miércoles: 09:00 - 21:15
jueves: 09:00 - 21:15
viernes: 09:00 - 21:15
sábado: 09:00 - 21:15
domingo: 09:00 - 21:15

Reseñas
Son muy profesionales, el trato es inmejorable. Por mi orte como enferma crónica , me facilitan mucho la petición de medicamentos , al poder contactar con ellas desde WhatsApp. Quedan pocas farmacias así. En una época en la cual la empatía brilla por su ausencia en la sociedad.
Muy buenas profesionales y buenas personas.Los horarios inmejorable , todo el día abiertos
Traducido por Google Muy amables siempre intentan ayudarle. Me coge lejos pero siempre voy porque me atienden muy bien. Original Molt amables sempre intenten ajudar. M'agafa lluny però sempre hi vaig perquè m'atenen molt bé.
Traducido por Google Un 10 en atención y recomendación de qué medicamento/tratamiento seguir en caso de duda Original Un 10 en atenció i recomanació de quin medicament/tractament seguir en cas de dubte
Traducido por Google Muy atentas, si necesitas información te hacemos una buena explicación. Buena farmacia Original Molt atentes, si necessites informació et fem una bona explicació. Bona farmàcia
Traducido por Google Abierto a los medios dias tambien las chicas muy amables y siempre disponibles. Fácil aparcar cerca siempre encuentras sitio. Original Obert als mitg dies tambe I les noies molt amables I sempre disponibles. Façil aparcar aprop sempre hi trobes lloc.
Traducido por Google Buen trato y buen asesoramiento. Establecimiento de referencia. Original Bon tracte i bon assessorament. Establiment de referència.
Traducido por Google Muy amables. De paso. Repetiré siempre. Original Molt amables. De pas. Repetiré sempre.
Traducido por Google Grandes profesionales. Original Grans profesionals.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad