facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Federòptics Bellpuig

Federòptics Bellpuig

Sobre Nosotros

Des de 2004 que vetllem per la teva visió. Som capdavanters en serveis òptics, optomètrics, contactologia, ortoqueratologia, teràpia visual i visió esportiva.



"Federopticos, el líder en Progressius, ha creat una aplicació perquè puguis comprobar la teva salut visual.Senzills i amens test perquè qualsevol persona pugui comprovar en pocs minuts l'estat de la seva visió.A Federòptics Roure t'oferim un servei òptim i de màxima qualitat ja que, a més a més, disposem dels equipaments més moderns a través dels quals obtenim la major precisió en el nostre treball diari."
Dirección: Plaça Ramon Folch, 4, 25250 Bellpuig
Teléfono: 973 321340
Ciudad: Bellpuig
Ruta: Plaça Ramon Folch, 4
Código postal: 25250


Horas laborales

lunes: 09:30 - 13:30

Reseñas
Traducido por Google Buena atención. Muy profesionales y se preocupan por el bienestar del cliente. Llevo más de 10 años siendo cliente, y estoy contenta. Original Bona atenció. Molt professionals i es preocupen pel benestar del client. Porto més de 10 anys sent clienta, i n'estic contenta.
Traducido por Google Un servicio de primera, un 10 en atención a todas las personas que trabajan en él. Muchas gracias por la atención que ha tenido con mis hijos. Original Un servei de primera, un 10 en atenció de totes les persones que hi treballen. Moltes gràcies per l'atenció que heu tingut amb el meus fills.
Traducido por Google Genial atención y grandes profesionales. Original Genial atenció i grans professionals.
Traducido por Google Muy atentos, atención personalizada y siempre a cuento de todo. Nos han asesorado muy bien tanto por nuestra niña como por nosotros, siempre volvemos aquí Original Molt atents, atenció personalitzada i sempre al cas de tot. Ens han assessorat molt bé tant per la nostra nena com per nosaltres, sempre tornem aquí
Traducido por Google Muy contenta tanto con la atención al cliente como con la calidad de los productos. ¡Muy recomendable! Original Molt contenta, tant amb l'atenció al client com amb la calitat dels productes. Molt recomanable!
Traducido por Google ¡Son un 10 en todo! En profesionalidad, en trato encantador y asesoramiento, en variedad de gafas y diseños originales. Original Són un 10 en tot! En professionalitat, en tracte encantador i assessorament, en varietat d'ulleres i dissenys originals.
Traducido por Google Atención más que profesional, encantadoras, atentas, siempre con una sonrisa...un 10. Original Atencio més que professional, encantadores, atentes, sempre amb un somriure...un 10.
Traducido por Google Muy buena atención, muy profesionales, muy agradables y atentas. Original Molt bona atenció, molt profecionals, molt agradables i atentes.
Traducido por Google Unas excelentes profesionales. Las recomiendo. Original Unes excel·lents professionals. Les recomano .
Traducido por Google Muy profesionales, buena atención Original Molt professionals, bona atenció
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad