facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Federació Esportiva Catalana de Twirling

Sobre Nosotros

La FECT és una entitat sense ànim de lucre reconeguda per la Generalitat com l’única federació esportiva habilitada per regular la pràctica del Twirling.

Historia

Benvingut, benvinguda,

El primer que et preguntaràs, potser és què és exactament el twirling, i la resposta és senzilla: un esport.

El twirling és un esport consistent a executar, amb acompanyament musical, exercicis propis de la dansa i de la gimnàstica rítmica, fent figures amb un o més bastons.

És una evolució de les majorettes, dedicades a desfilar en uniforme militar de fantasia, fent malabarismes amb una vareta, acompanyades d’una banda de música, però mentre les majorettes actuen en contextos fonamentalment lúdics, les twirlers actuen en competició esportiva.

Aquesta disciplina d’origen nord-americà estesa a tot el món, té un gran arrelament i tradició a Catalunya, a diferencia de a la resta de l’estat. Mentre a Catalunya existeixen avui una 30ena de clubs, la majoria associats a la Federació Esportiva Catalana de Twirling (FECT), a la resta de l’estat la seva pràctica és anecdòtica.

La Federació Esportiva Catalana de Twirling (FECT) és una entitat sense ànim de lucre reconeguda oficialment per la Generalitat de Catalunya com l’única federació esportiva habilitada per regular la pràctica de l’esport del twirling en territori català.

El seu àmbit territorial és el de Catalunya on, per ella mateixa i a través dels clubs federats i els i les seves atletes, promou la seva pràctica, difusió i engrandiment, així com el reconeixement internacional de Catalunya en ser el twirling una disciplina tradicional al nostre país que mereix nom i veu pròpia.

Practiquem el twirling amb una clara vocació de fomentar esperits competitius sans i esportius; basat en els valors de la disciplina, el treball en equip, el companyerisme, el respecte mutu i la igualtat; sense distinció de gènere, idioma, color, orientació sexual o de cap mena; aprenent a reconèixer i a gaudir la virtut de l’esforç i el treball tan individual com col·lectiu tot practicant esport.

Contribuint a formar atletes amb uns valors, perquè són els i les joves d’avui dia que demà seran els homes i les dones que construiran el camí i el futur de la nostra societat.

Rubén Pueyo

President

Dirección: Avinguda de l’Estadi s/n, 43500 Tortosa
Ciudad: Tortosa
Ruta: Avinguda de l’Estadi s/n
Código postal: 43500


Lugares similares cerca
Club Esportiu Kronnos Fighters Club Esportiu Kronnos Fighters 2 km Clases de boxeo-kickboxing-K1 Preparación para competidores en todas las modalidade...
La Taverna dels Romancers La Taverna dels Romancers 2 km Muy bueno todo y destacar la amabilidad de la camarera! Lo encontramos callejeando y ...
Ebrextrem Equip D'enduro Ebrextrem Equip D'enduro 2 km Equipo de Competicion Tm Racing Spain
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad