facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Festival Altaveu

Festival Altaveu

Sobre Nosotros

Durant el 2019 celebrem la 31a edició del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat.

Historia

Altaveu, el Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat, és un festival de línia oberta i plural. El pes específic dels noms propis –les individualitats–, la vàlua dels autors de casa i una promíscua debilitat per la barreja de llengües, cultures, estètiques i sonoritats és la definició més característica d’aquest festival, un dels més locals i més universals alhora. Seguint la trajectòria que des de 1989 ens caracteritza, el Festival està estructurat en la Programació Altaveu, amb actuacions de personalitats musicals de primera línia, l’Altaveu Frontera, una secció competitiva de grups revelació del panorama musical català i d’altres iniciatives relacionades amb la música.

Més informació a www.festivalataveu.cat i SUPERACTUALITZATS a @festivalaltaveu

Dirección:
Ciudad: Sant Boi de Llobregat


Reseñas
Festival musical que se realiza a principios de Septiembre en el que se da una oportunidad a grupos locales y se pueden disfrutar de actuaciones de música alternativa.
Entretenimiento bueno
Traducido por Google Magnífico festival de música que año tras año demuestra exquisitez a la hora de la elección de los artistas, mezclando de forma equilibrada los nuevos talentos con los consagrados. Espacios muy bien elegidos por cada uno de los proyectos que presentan los artistas. Original Magnífic festival de música que any rere any demostra exquisidesa a l'hora de la tria dels artistes, barrejant de forma equilibrada els nous talents amb els consagrats. Espais molt ben triats per cada un del projectes que presenten els artistes.
Traducido por Google Festival en decadencia Quienes le conocemos de hace años, hemos podido comprobar los cambios del festival, se entiende que "Los tiempos están cambiando" como dijo Bob Dylan, lástima que esto represente cambiar también la esencia. Ahora supongo que con motivos de recortes, es un festival emergente en el que dar fuerza a nuevos talentos musicales. En este último festival hemos oído voces emergentes expresarse en distintos idiomas como el inglés, francés y castellano. Lástima que no haya ningún artista o grupo musical emergente en toda Catalunya disponible para actuar en el altavoz Sant Boi. Tenemos mucho talento en Cataluña y grandes artistas, lástima que esto no sea cosmopolita. Aparcar el catalán, dejar de lado y esconder las raíces es provinciano. El Altaveo ha hecho cambios, ahora es un "Quiero y no puedo". Original Festival en decadència Els que el coneixem de fa anys, hem pogut comprovar els canvis del festival, s'enten que "Els temps estan canviant" com va dir Bob Dylan, llàstima que això representi canviar també l'essència. Ara suposo que amb motius de retalls, és un festival emergent on donar força a nous talents musicals. En aquest últim festival hem sentit veus emergents expressar-se en diferents idiomes com l'anglès, francès i castellà. Llàstima que no n'hi hagi cap artista o grup musical emergent a tota Catalunya disponible per actuar a L'altaveu Sant Boi. Tenim molt talent a Catalunya i grans artistes, llàstima que això no sigui cosmopolita. Aparcar el català, deixar de costat i amagar les arrels és provincià. L'Altaveu ha fet canvis, ara és un "Vull i no puc".
Traducido por Google ¡Muy buena programación! Original Molt bona programació!!!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad