facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Festival Fesfolk

Festival Fesfolk

Historia

Torreblanca després de 9 anys recupera el FesFolk, festival pioner de música en Valencià de les Comarques del Nord.

El Fesfolk, naix l'any 2001 en Benicàssim amb la música de grups com els reconeguts "Al tall".I no fou fins a la tercera edició del festival l'any 2003, quan el festival es traslladà a Torreblanca. Quin va ser el motiu? "S'ha arribat a un acord més satisfactori amb aquest ajuntament, que ha mostrat la seua voluntat per donar suport a aquest projecte que dóna suport a la música feta per i per a la província "segons va indicar el director de l'esdeveniment, Luis Óscar García (responsable de Metrònom i actual productor del festival). Les ultimes notes del Fesfolk van sonar l'any 2006 de la mà dels grans i recentment retirats "Obrint Pas".
Aquest any 'Tornem a nàixer" amb més força que mai, per a reivindicar la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra identitat com a poble!I no menys important, perquè Torreblanca estiga al lloc que li pertoca dins l'escena de música en valenciá.

En 7a edició del fesfolk, vibrarem amb la música del Pepet i Marieta, Frida, Meteor, El blüe i Traficants de Sucre, aquests últims actuaran en la condició de guanyadors del rock penat.

Aquesta edició incorporarem com a novetat dins del nostre cartell, música electrònica alternativa com és el Drum&Bass, Jungle..., que sortirà dels plats de dj Alex "El ruso del poble" amb qui ens acomiadarem de la nit i d'aquesta 7a edició del Fesfolk 2015.

El Fesfolck renaix de la mà de la Regidoria de joventut i participació ciutadana (Jose A. Garcia Moliner), del Patronat de festes i Metrònom (Lluís Oscar Garcia) com a productor.
Estem compromesos amb la nostra llengua, cultura, tradicions i sobretot amb tu.

Entrada del festival és gratuïta!

Dirección: Calle San Jaime, 12596 Castellón, Valenciana, Spain
Ciudad: Castellón
Ruta: Calle San Jaime
Código postal: 12596


Lugares similares cerca
Veneno Stereo Veneno Stereo 32 km Conciertos muy top. Buen ambiente. Precios acordes al lugar. Volveré seguro.
Auditori Vila Real Auditori Vila Real 40 km Excelente instalaciones, acústica, acentos confortables y fácil aceso
Teatro Cine Mónaco de Onda Teatro Cine Mónaco de Onda 49 km Tanto el sonido como la visibilidad fueron buenos. Los asientos me parecieron cómodos...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad