facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Fundació URV

Fundació URV

Sobre Nosotros

La Fundació URV ofereix un extens catàleg de Màsters, Postgraus i cursos d'Extensió Universitària per facilitar a la ciutadania, els professionals i les empreses l’ampliació de coneixements, el reciclatge i l’especialització professional

Historia

El Centre de Formació Permanent (CFP) té com a missió satisfer, des de l’àmbit universitari, les necessitats de formació al llarg de la vida de les persones i les organitzacions, i ha donat formació a més de 25.000 alumnes en programes de postgrau, formació continuada i formació a mida.

El CFP entén la formació permanent com tota activitat d’aprenentatge realitzada al llarg de la vida, adreçada a millorar els coneixements, les actituds, les aptituds i les competències de les persones, tot integrant el saber, el saber ser i el saber fer.

Per aconseguir aquests objectius el CFP posa a l’abast de la ciutadania, els professionals i les empreses una extensa oferta de formació permanent, amb l’objectiu de facilitar-los l’ampliació de coneixements, el reciclatge i l’especialització professional.



"Centre de Formació Permanent de la Universitat Rovira i Virgili. Màsters, Postgraus i Cursos de Formació Contínua."
Dirección: Avinguda Onze de Setembre, 112, 43203 Reus
Teléfono: 977779950
Ciudad: Reus
Ruta: Avinguda Onze de Setembre, 112
Código postal: 43203


Horas laborales

lunes: 09:00 - 14:00

Lugares similares cerca
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut URV Facultat de Medicina i Ciències de la Salut ... 1 km Trato humano. Desde el primer momento, todo el personal que trabaja para los estudian...
Facultat d'Economia i Empresa URV Facultat d'Economia i Empresa URV 3 km Me parece un buen sitio para Estudiar. Y espero y deseo que así siga.
Facultat d'Economia i Empresa (URV) Facultat d'Economia i Empresa (URV) 7 km Me parece un buen sitio para Estudiar. Y espero y deseo que así siga.
Reseñas
Traducido por Google Precioso edificio en un cuidado paraje. Profesionalidad 10 de las personas que informan a la FURV. Original Preciós edifici en un paratge ben cuidat. Professionalitat 10 de les persones que informen a la FURV.
Traducido por Google Universidad Rovira y virgili Original Universidad Rovira i virgili
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad