facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Grup Didàctic

Sobre Nosotros

GrupDidàctic naix en 2008 davant la necessitat de cobrir espais socioeducatius en una societat que els demanda més dia a dia.

Historia

La nostra motivació és recolzar a les comunitats i organitzacions socioeducatius en el desenvolupament de polítiques i accions de millores de les condicions socials de les persones que atenem.
Les nostres activitats abasten des de la intervenció social, formació especialitzada i la participació i el desenvolupament comunitari en els àmbits d'educació, salut, convivència, interculturalitat, gènere i orientació laboral. L'experiència ens diu que per a treballar en aquest tipus de serveis cal tenir en compte molts aspectes de desenvolupament per a aconseguir la màxima qualitat.
El nostre principal valor són les persones, i per açò s'ha de prestar una atenció professional el més personal i individualitzada possible. Dins de cadascun dels tipus de serveis que s'ofereixen, s'inclou un servei d'orientació sobre com maximitzar el rendiment i els resultats del treball que es va a realitzar.
El nostre objectiu, la satisfacció dels nostres clients, i per a dur-la a terme es concertaran reunions periòdiques per a la revisió d'avaluació del projecte i poder així realitzar modificacions, correccions i millorar la concreció del mateix a cada necessitat. Els nostres clients disposaran de personal altament qualificat, que podrà facilitar-los la labor des de tres nivells diferents:
SOCIAL
EDUCATIU
ESPORTIU

Dirección: Avenida Luis Vives, 12, 46460 Silla
Teléfono: 961214125
Ciudad: Silla
Ruta: Avenida Luis Vives, 12
Código postal: 46460


Horas laborales

lunes: 08:00 - 18:00
martes: 08:00 - 18:00
miércoles: 08:00 - 18:00
jueves: 08:00 - 18:00
viernes: 08:00 - 18:00

Lugares similares cerca
Amics.eu Amics.eu 778 metros
Conservatori Professional Municipal de Música Silla Conservatori Professional Municipal de Músic... 871 metros Buen centro para la formación de tus hijos y el mismo, recomendable, un centro muy tr...
Escola d'Adults de Silla Escola d'Adults de Silla 1 km Experiencia genial Recomendable a tope
Reseñas
Una empresa seria con muy buenos profesionales
No esta mal pero no hay calidad en la atención
Trato estupendo lo recomiendo
Traducido por Google Hemos da confianza, implicación en lo que hacen y generó gran profesionalidad por parte de la gente que compone este "Grupo" delante... Original Hem dona confianza, implicaçiò en lo que fan i en generá gran profesionalitat per part de la gent que composa aquest "Grup" en davant...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad