facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Grup Maresme

Grup Maresme

Sobre Nosotros

Serveis immobiliaris, assegurances, assessoria i serveis jurídics.

Historia

GRUP MARESME

Av. Mediterrani, 46, PINEDA DE MAR

GRUP MARESME VILLAGE ofereix serveis de venda i lloguer d’apartaments, cases, terrenys, locals comercials i administració de finques.
Posem a la seva disposició una àmplia selecció de propietats a la comarca del Maresme, especialment al municipi de Pineda de Mar, i busquem immobles a la zona per tal de satisfer la demanda dels nostres clients.
Si està pensant en vendre o llogar la seva vivenda, si necessita assessorament jurídic, assegurança de la llar, o si busca atenció personalitzada per tal de trobar el seu habitatge, GRUP MARESME VILLAGE li ofereix un servei integral de qualitat, ràpid i directe.

GRUP MARESME JURÍDIC neix amb la voluntat d'oferir un servei d'assessorament jurídic integral , amb un caràcter proper i de qualitat.
Un advocat de poble és , i entenem que ha de ser així , com un advocat de capçalera , com l'home de confiança, el confessor qualificat. I aquest caràcter local i proper en cap cas ha de significar menys rigor, menys feina, ni sobretot , menys coneixements i capacitat a l'hora de tractar tots i cadascun dels nostres clients. Tot el contrari.
Al nostre despatx coneixem als nostres clients pel seu nom , per les seves vides i per les seves famílies. I quan el tema s'acaba, tot això contínua.

A GRUP MARESME ASSEGURANCES, tractem de manera personalitzada tot tipus de situacions i necessitats, i li oferim consell professional per triar la seva assegurança. Disposem d’una àmplia varietat de productes absolutament flexibles, i amb la millor relació qualitat-preu.
Disposem de projectes per a persones físiques, famílies, autònoms, pimes o grans corporacions, i la nostra oferta inclou assegurances de vida, de la llar, de salut, de l’automòbil, d’estalvi i inversió, plans de pensions, i qualsevol producte de protecció personal i patrimonial.
Així mateix, el nostre servei jurídic resoldrà qualsevol dubte, i li oferirà recolzament en tots els àmbits d’actuació.



"GRUP MARESME INMOBILIARIA ofrece servicios de venta y alquiler de apartamentos, casas, terrenos, locales, y todo tipo de activos, aportando confianza y valor añadido a nuestros clientes. Ponemos a su disposición una amplia selección de propiedades en la comarca del Maresme y la Selva, especialmente en el municipio de Pineda de Mar.Si está pensando en vender o alquilar su vivienda, o si busca asesoramiento personalizado, GRUP MARESME le ofrece un servicio integral de de calidad, rápido, directo, y con todas las garantías."
Dirección: AV. MEDITERRANI, 46, 08397 Pineda de Mar
Teléfono: 937690128
moc.emserampurg@ofni
Ciudad: Pineda de Mar
Ruta: AV. MEDITERRANI, 46
Código postal: 08397


Horas laborales

lunes: 09:00 - 19:30
martes: 09:00 - 19:30
miércoles: 09:00 - 19:30
jueves: 09:00 - 19:30
viernes: 09:00 - 19:30
sábado: 10:00 - 13:00

Lugares similares cerca
SOLO depende de TI SOLO depende de TI 218 metros SOLO depende de TI, te informa de la actividad del grupo 4x4International y te propon...
Unaifengshui Unaifengshui 1 km “En la actualidad ya no se busca estar todo el tiempo conectado con lo material, con ...
Reseñas
Vendedor genial y muy serviciales
Grandes profesionales. Gestionan fácil y rápido.
No esta mal...aunque algunas veces el trato falla un poco.
Muy profesionales,sin duda confiaría 100% en ellos
Traducido por Google Trato muy bueno. Buen servicio y ofertas confiables. Original Tracte molt bo. Bon servei i ofertes fiables.
Traducido por Google Buena gestión y rápida Original Bona gestió i ràpida
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad