facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Idees Disseny Vic

Idees Disseny Vic

Sobre Nosotros

Idees Disseny

Historia

Idees es un establecimiento singular y exclusivo que ofrece las propuestas más innovadoras y actuales de las mejores firmas internacionales de mobiliario e interiorismo. La tienda ocupa un espacio luminoso y transparente donde podréis disfrutar de un amplísimo espacio de exposición. Nuestro equipo de profesionales os ayudará a convertir en realidad vuestras ideas. Disponemos también de muchos artículos de decoración, de regalo y una sección nueva de comida y bebida ( delicatessen ) que os ayudará para hacer ese regalo especial y original que tanto os merecéis.

_______________________________________

Idees és un establiment singular i exclusiu que ofereix les propostes més innovadores i actuals de les millors firmes internacionals pel que fa a mobiliari i disseny d’interiors. La botiga ocupa un espai lluminós i transparent, on podreu gaudir d’una amplíssima exposició. El nostre equip de professionals us ajudarà a convertir en realitat les vostres idees. També disposem de numerosos articles de decoració, de regal i una secció nova de menjar i beguda (delicatessen), que us ajudaran a fer aquell regal original i especial que tant us mereixeu.

_______________________________________

Ara també pots trobar-nos a Idees City! Hi trobareu tot allò relacionat amb la cuina. Realitzarem mobiliari de firma pròpia personalitzat i adaptat a les teves necessitats en mides, acabats i preu. Alhora hi podràs trobar electrodomèstics i tots aquells complements per al servei de taula, per cuinar o reciclar.

A Idees City també hi trobaràs articles de regal per a totes les butxaques. Moda, tèxtil, bijuteria, complements, articles gourmet i una gran selecció d’idees per a les teves compres de Nadal.

Troba'ns a la Rambla del Passeig nº10 de Vic!



"Idees és un concepte. Una forma d’entendre els mobles de disseny i els elements decoratius com a peces amb personalitat pròpia que omplen els espais de vida, els fan més còmodes i agradables. El nostre punt diferencial és que els seleccionem entre les millors firmes internacionals; els exposem en el context que mereixen; els oferim a través d’un assessorament i servei impecables; i els instal·lem en el seu entorn definitiu perquè puguin ser viscuts com cal. Una equació que requereix màxima professionalitat per part del nostre equip i que portem a terme amb èxit, aplicant el nostre propi mètode, des de 1981.Som distribuïdors de: Cassina, B&BItalia, Edra, Arclinea, Flexform i moltes altres marques de prestigi."
Dirección: Carretera Roda, S/N, 08500 Vic, Cataluna, Spain
Teléfono: 938890307
Ciudad: Vic
Ruta: Carretera Roda, S/N
Código postal: 08500


Horas laborales

lunes: 09:30 - 13:00

Lugares similares cerca
Tengomueble VIC Tengomueble VIC 2 km Un trato super cercano y súper amable. Te aconsejan y te dicen que es lo mejor para ...
3tam 3tam 2 km Muebles de muy mala calidad, compré un armario y una còmoda, los cajones de seguida s...
Amida Amida 3 km Traducción de Google Me sabe mal tener que revalorizar esta empresa. Nada que decir d...
Cadirafina Cadirafina 3 km 100% Recomendable calidad-precio. Soporte rápido, eficaz. Profesionalidad, amabilidad...
MacMobles MacMobles 3 km Muy buenos muebles
Kitchen Kitchen 4 km Cuines, mobiliari a mida i interiorisme. Assessorament i direcció d'obra.
Muebles la Fábrica Muebles la Fábrica 4 km Un pelín caro
Reseñas
Muy cara,no es para tanto.No me extraña que la tienda este vacia.
Traducido por Google Todo muy moderno; pero muy caro. Original Tot molt modern; però molt car.
Traducido por Google El producto es de lo mejor y los precios, pese a la amabilidad y buena disposición de la empresa, están a la altura. El espacio es excelente para poder apreciar muebles y complementos y lo trata muy cordial. Hace años que he comprado varias cosas y nunca me han defraudado Muy recomendable Original El producta es de lo millor i els preus,malgrat l’amabilitat i bona disposició de l’empresa,estan a l’alçada. L’espai es excelent per poguer apreciar mobles i complements i el tracta molt cordial. Fa anys que hi vaig he comprat varies coses i mai m’han defraudat Molt recomanable
Traducido por Google Creatividad y exclusividad!! mobiliario y diseño con gusto exquisito Muy recomendado, ver y vivir las novedades de su exposición Atención sublime!! Adaptación, con todo y por todos los presupuestos!! Original Creativitat i exclusivitat!! mobiliari i diseny amb gust exquisit Molt recomanat, veure i viure les novetats d la seva exposició Atenció sublim!! Adaptació ,amb tot i per tots els pressupostos!!
Traducido por Google Muy buena atención y servicio post venta. Los muebles son muy top, de calidad. Original Molt bona atenció i servei post venda. Els mobles son molt top, de qualitat.
Traducido por Google Regalos originales y muebles de diseño y calidad. No se lo pierdan Original Regals originals i mobles de disseny i qualitat. No us ho perdeu
Traducido por Google Buen producto, buena calidad pero el precio creo un poco abusivo. Original Bon producte,bona qualitat però el preu crec una mica abusiu.
Traducido por Google El mejor sitio y servicio para comprar mobiliario. La atención es excelente y el servicio inmejorable Original El millor lloc i servei per comprar mobiliari. L’atenció és excel•lent i el servei inmillorable
Traducido por Google Gran espacio con todos los sentidos, y artículos magníficos!!!! Original Gran espai amb tots els sentits,i articles magnifics!!!!
Traducido por Google Innovadores y rompedores. Si quieres un interior que sea... Original Innovadors i trencadors. Si vols un interior que sigui diferent...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad