facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Infermeria URV

Infermeria URV

Sobre Nosotros

Infermeria URV és la pàgina oficial de tot el col·lectiu d'infermeria (docents, investigadors, estudiants i personal d'administració) que conformem la Facultat i el Departament d'Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili.

Historia

La Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV) és denominada com a tal des del 28 de febrer del 2012, en substitució de la fins aleshores Escola Universitària d’Infermeria.
Els estudis d’Infermeria a Tarragona daten de la primera promoció d’Ajudant Tècnic Sanitari (ATS) del 1970-1973, i van passar a ser universitaris amb la creació de l’Escola Universitària d’Infermeria Joan XXIII de Tarragona l’any 1981 i de l’Escola Universitària d’Infermeria Verge de la Cinta de Tortosa l’any 1983. Aquests centres estaven adscrits a la Universitat de Barcelona.
L’any 1991 l’Escola Universitària d’Infermeria Joan XXIII de Tarragona va ser integrada a la Universitat de Barcelona i al 1992, amb la creació de la Universitat Rovira i Virgili va ser traspassada, amb la resta d’ensenyaments de la divisió de Tarragona, a aquesta Universitat.
A més, al 1992, l’Escola Universitària Verge de la Cinta de Tortosa va passar a ser adscrita a la URV i l’any 2005 es va integrar a la Universitat Rovira i Virgili, al Campus Terres de l’Ebre.
Posteriorment, al 2009, es va crear el Campus del Baix Penedès, que també forma part de la URV i, on també s’imparteixen els estudis d’Infermeria.
A la Facultat d’Infermeria s’imparteix la titulació de Grau en Infermeria en els tres Campus i el Màster Universitari en Investigació en Ciències de la Infermeria al Campus Catalunya.

Per la seva banda, el Departament d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV) neix el 17 de maig de 1993. S’ubica en la Facultat d’Infermeria i té la infermeria com a única área de coneixement. Des de la seva aprovació i constitució es manifesta com un pilar fonamental en la consolidació de l’ensenyament d’Infermeria (en matèria de Grau i Postgrau) en aquesta Universitat.
El Departament té una gran inquietud tant per la formació bàsica com per la post-bàsica dels professionals mitjançant l’oferta de cursos de Màster, Postgrau i extensió universitària amb un caràcter interuniversitari, Inter departamental i interdisciplinari.
Així mateix, és el responsable de fomentar i organitzar la recerca mitjançant la formació de Doctorat, grups de recerca i treballs d’investigació en la seva àrea de coneixement. El curs 2007-08 va iniciar la formació de Doctorat. El grup de recerca Infermeria Avançada agrupa als investigadors i investigadores d’aquest camp a la URV.
--------------------------------------------------------------------
La Facultad de Enfermería de la Universidad Rovira i Virgili (URV) es denominada como tal desde el 28 de febrero del 2012, en sustitución de la hasta entonces Escuela Universitaria de Enfermería.
Los estudios de Enfermería en Tarragona datan de la primera promoción de Ayudante Técnico Sanitario (ATS) del 1.970-1.973, y pasaron a ser universitarios con la creación de la Escuela Universitaria de Enfermería Joan XXIII de Tarragona en 1981 y de la Escuela Universitaria de Enfermería Virgen de la Cinta de Tortosa en 1983. Estos centros estaban adscritos a la Universidad de Barcelona.
En 1991 la Escuela Universitaria de Enfermería Joan XXIII de Tarragona fue integrada en la Universidad de Barcelona y en 1992, con la creación de la Universidad Rovira y Virgili fue traspasada, con el resto de enseñanzas de la división de Tarragona, a esta Universidad.
Además, en 1992, la Escuela Universitaria Virgen de la Cinta de Tortosa pasó a ser adscrita a la URV y en 2005 se integró en la Universidad Rovira i Virgili, en el Campus Terres de l'Ebre.
Posteriormente, en 2009, se creó el Campus del Baix Penedès, que también forma parte de la URV y, donde también se imparten los estudios de Enfermería.
En la Facultad de Enfermería se imparte la titulación de Grado en Enfermería en los tres Campus y el Máster Universitario en Investigación en Ciencias de la Enfermería en el Campus Cataluña.

Por su parte, el Departamento de Enfermería de la Universidad Rovira i Virgili (URV) nace el 17 de mayo de 1993. Se ubica en la Facultad de Enfermería y tiene la enfermería como única área de conocimiento. Desde su aprobación y constitución se manifiesta como un pilar fundamental en la consolidación de la enseñanza de Enfermería (en materia de Grado y Postgrado) en esta Universidad.
El Departamento tiene una gran inquietud tanto por la formación básica como por la post-básica de los profesionales mediante la oferta de cursos de Máster, Postgrado y extensión universitaria con un carácter interuniversitario, Inter departamental e interdisciplinar.
Asimismo, es el responsable de fomentar y organizar la investigación mediante la formación de Doctorado, grupos de investigación y trabajos de investigación en su área de conocimiento. El curso 2007-08 inició la formación de Doctorado. El grupo de investigación Enfermería Avanzada agrupa a los investigadores de este campo en la URV.

Dirección: Av. Catalunya, 35, 43002 Tarragona
Teléfono: +34 977 299 407
Ciudad: Tarragona
Ruta: Av. Catalunya, 35
Código postal: 43002


Lugares similares cerca
Alumni URV Alumni URV 41 metros Alumni URV és un programa destinat als titulats i titulades de la Universitat Rovira ...
Llengües URV Llengües URV 41 metros Tot de recursos lingüístics al teu abast.
Máster en Comunicación Estratégica - Masterdec URV Máster en Comunicación Estratégica - Masterd... 41 metros Máster en Comunicación Estratégica en la Sociedad del Riesgo - URV www.masterdec.net...
Esports URV Esports URV 41 metros Servei d'Esports de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona
Arxiu de Folklore Arxiu de Folklore 41 metros Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Vi...
Estudis de Llengua i Literatura Catalana URV Estudis de Llengua i Literatura Catalana URV 41 metros Informació sobre els estudis de llengua, literatura i cultura catalanes a la URV (Tar...
Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia - Gresepia URV Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i ... 41 metros Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia (URV)
Medical Anthropology Research Center - URV Medical Anthropology Research Center - URV 41 metros The MARC is an interdisciplinary research center oriented towards research & knowledg...
Cátedra Unesco de Vivienda de la URV Cátedra Unesco de Vivienda de la URV 41 metros La Càtedra de Vivienda la URV desarrolla trabajos de investigación, docencia y transf...
Dafits: Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social Dafits: Departament d'Antropologia, Filosofi... 119 metros Grado, Master, Doctorado. Antropología, Urbana, Migraciones, Intervención Social, Ant...
EENI GLOBAL BUSINESS SCHOOL EENI GLOBAL BUSINESS SCHOOL 236 metros Traducido por Google Esta es una universidad falsa. Original This is fake university
ComCiència URV ComCiència URV 620 metros Unitat de Comunicació de la Ciència de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i del Ca...
Universitat Rovira i Virgili - URV Universitat Rovira i Virgili - URV 898 metros Pàgina oficial de la Universitat Rovira i Virgili (URV), la universitat pública de Ta...
Master in Environmental Engineering and Sustainable Energy - URV Master in Environmental Engineering and Sust... 1 km This master’s degree aims to train professionals able to deal with sustainable produc...
Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques Departament d'Enginyeria Informàtica i Matem... 1 km Traducido por Google Informática power!! Original Informàtica power!!
Doctoral Programme in Nanoscience, Materials and Chemical Engineering, URV Doctoral Programme in Nanoscience, Materials... 1 km Doctoral programme in Chemical, Environmental and Process Engineering, Chemical and M...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad