facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Já chci exotiku

Sobre Nosotros

Hledáme pro vás ty nejlepší nabídky exotických zájezdů,letenek a ubytování.

Historia

Za cestovní kanceláří GALILEO TOURS stojí zkušení cestovatelé, milovníci poznávaní a cestování po celém světě. Klademe si za cíl nabídnout Vám rozmanitou nabídku dovolené nejen u moře. Vnímáme Vaše potřeby a přání. Pokud se Vás ptáme více, než jste u ostatních prodejců zájezdů zvyklí, jediným důvodem je zjistit Vaši představu o dovolené. Informace od Vás jsou pro nás důležité, aby námi doporučený zájezd splnil vaše očekávání. S důvěrou se můžete obrátit na naše cestovní konzultanty, kteří mají více než desetileté zkušenosti v oblasti cestovního ruchu a práce je jim také koníčkem. Každý rok se účastní mnoha poznávacích cest do destinací, které svým klientům následně nabízejí. Znají tedy vhodnost dané destinace například pro rodinu s dětmi nebo aktivní cestovatele. Velmi rádi Vám také dají svá osobní doporučení.

Výběr našich obchodních partnerů je pro nás prioritou. Zastupujeme pouze řádně pojištěné cestovní kanceláře. Pokud není cestovní kancelář dostatečně pojištěna proti úpadku, její zájezd u nás nenajdete. Pozorně vnímáme diskuze cestovatelů, kteří se o svých zkušenostech s cestovními kancelářemi svěřují na různých fórech a portálech. Názor nejen našich klientů je pro nás důležitý. Ze všech těchto důvodů u nás nenajdete stovky cestovních kanceláří, ale skutečně pouze jejich pečlivý výběr. Ručíme za kvalitu poskytovaných služeb a informací.

Všechny námi nabízené zájezdy jsou bez jakékoliv přirážky, skrytých a nesmyslných poplatků.Uplatníme pro Vás veškeré možné slevy. A nabídneme Vám služby, které mohou Vaši dovolenou ještě o něco zpříjemnit.

Věříme, že díky našim zkušenostem Vám vybereme dovolenou, která pro Vás bude splněným snem.

Dirección:
Teléfono: 00420607263128
Ciudad: Cala del Moral


Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad