facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para JAC.Cat

JAC.Cat

Historia

JAC, és una cooperativa de 42 comerciants del món de la joguina, amb una llarga tradició de joguines i una implantació de més de 100 botigues repartides per Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Balears, Castelló, Osca, Granada, Jaén, Màlaga i Almeria en les que podràs comprar la més extensa gamma de joguines i les últimes novetats i ofertes.
T'oferim un món d'entreteniment i diversió, no només amb la millor selecció de joguines distribuïts a Espanya, sinó també amb la millor selecció de productes importats i altres amb marca pròpia.
El nostre objectiu és estar al costat de la família, cooperant en l'aprenentatge dels més petits i ajudant els pares en l'educació dels seus fills. Per això, volem compartir amb vosaltres tots els moments especials del creixement dels vostres fills portant tota la màgia i il·lusió a la vostre llar per omplir-lo de fantasia.
I per premiar la fidelitat dels nostres clients hem creat una Targeta Client, amb la qual aconsegueixes punts que després pots intercanviar per qualsevol joguina de les nostres botigues, fins i tot tenim un llistat de productes amb promocions molt especials.

Dirección: Claudi Arañò i Arañò, 13, Pol. Ind. Can Magarola, 08100 Parets
Teléfono: 935 70 64 84
Ciudad: Parets del Vallès
Ruta: Claudi Arañò i Arañò, 13, Pol. Ind. Can Magarola
Código postal: 08100



búsquedas relacionadas: Lamevasalut cat accedir, Fcatletisme, Federació catalana de atletismo calendario, Misalut cat, Lamevasalud CAT, Cita cat, Catsalut gencat cat, Citasalut gencat cat ppm access login
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad