facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Jardí d'infants L'Alba

Sobre Nosotros

Llar d'infants amb més de 35 anys d'experiència a Sant Cugat del Vallès.

Historia

Benvinguts
La nostra escola va obrir les seves portes l’any 1982, amb l’objectiu d’oferir als infants i llurs famílies un espai acollidor, tant des l’àmbit material com des del relacional i afectiu, que acompanyés la criança dels fills.

On es podés compartir i fossin recollides les preocupacions, els dubtes, les esperances i les alegries que donen els infants, trobant el suport i confiança necessària.

On els infants construïssin els seus primers coneixements del món fora de la família i que al mateix temps fos una continuïtat coherent, sense trencaments.

Al llarg d’aquests anys hem mantingut aquest objectiu, perquè no ha perdut vigència. Continuem pensant que l’escola ha d’afavorir l’evolució afectiva, intel•lectual i motriu de l’infant per a què tingui curiositat per conèixer el que l’envolta, desenvolupi actituds i valors que li permetin un creixement positiu, sempre al costat de les famílies.

El nostre Equip

L’Equip Educatiu està constituït per educadores titulades, la psicòloga i la pedagoga que també és la Directora. Cada grup té la seva educadora, que es fa càrrec del grup a la classe, al pati i al menjador i a la migdiada. Els més petits dormen en funció de les seves necessitats.

Línia educativa

L’escola es defineix per el respecte a l’infant i la seva família, als professionals que la composen i la comunitat en què està inserida, als valors democràtics i, per tant, a la pluralitat.

L’escola té com a llengua pròpia el català. La diversitat de procedències de les famílies fa que quan un infant porta una llengua pròpia diferent se li respecti, sempre que sigui possible, convivint amb el català fins que l’assoleix.

L’infant neix amb un potencial que es desenvolupa els primers anys de vida. L’escola ha de facilitar-li la relació personal, els estímuls, l’espai i els materials, respectant el seu propi ritme, per a què pugui desenvolupar-lo al màxim, afavorint l’autoestima, l’autonomia i el desig d’aprendre.
La relació amb les famílies és un dels nostres aspectes fonamentals. La criança dels infants requereix la coherència de tots els que intervenen, per tant el tàndem família–escola precisa que s’estableixi una relació continuada de manera que es potencií la confiança mútua.



"Escola per a nens i nenesde 4 mesos a 3 anys.· Equip format per mestre, educadores i servei extern de psicologia.· Atenció a l’infants i la família en una etapa fonamental de la seva evolució.· Servei de menjador amb cuina pròpia.Escola amb registre de la Generalitat de Catalunya núm. 08048940]La nostra escola va obrir les seves portes l’any 1982, amb l’objectiu d’oferir als infants i llurs famílies un espai professional i de qualitat, que sigui acollidor, tant des de l’àmbit material com des del relacional i afectiu, que acompanyés la criança dels fills."
Dirección: carrer del Carme, 40-42, 08172 San Cugat del Vallés
Teléfono: 936 74 86 99
Ciudad: Sant Cugat del Vallès
Ruta: carrer del Carme, 40-42
Código postal: 08172


Horas laborales

lunes: 07:30 - 18:30
martes: 07:30 - 18:30
miércoles: 07:30 - 18:30
jueves: 07:30 - 18:30
viernes: 07:30 - 18:30

Lugares similares cerca
Mainada Sant Cugat Mainada Sant Cugat 324 metros Espero el ayuntamiento tome medidas con las cotorras en toda esa zona, no hay árbol h...
Guardería Petit Milú Guardería Petit Milú 612 metros Trato muy familiar y personalizado. Son muy cariñosas. Hay facilidad de horario. Bu...
Afind Afind 614 metros La experiencia de mis hijos en Afind ha sido y es maravillosa! No solo porque aprende...
Espai Natura Can Fatjó Espai Natura Can Fatjó 2 km Acompanyem als infants des d’una mirada respectuosa que els permet ser i expresar-se ...
Nuna Projecte Educatiu Nuna Projecte Educatiu 3 km Projecte Educatiu
Centre Infantil Els Bolets Centre Infantil Els Bolets 4 km Llevamos año y medio llevando a nuestra hija a la guardería y no podríamos estar más ...
Reseñas
La mejor elección para mi pequeña. La nueva dirección es fantástica! Las educadoras cuidan mucho de lo peques, que es algo que nos preocupa mucho a los padres, me quedo tranquilo cada día al ver que entra a la escuela con una sonrisa. Sin duda la recomiendo al 100%
Traducido por Google Un hogar magnífico, con unos espacios muy acogedores y una pedagogía basada en el movimiento libre y en fomentar la curiosidad y el descubrimiento. Pero lo mejor son los educadores/as, que transmiten una confianza total, es muy importante, y hacen que los niños se sientan queridos y se lo pasen muy bien. ¡Nuestros dos hijos siempre salían con una sonrisa y no era difícil dejarlos por la mañana porque se lanzaban a los brazos de María! Tenemos muy buen recuerdo. Original Una llar magnífica, amb uns espais molt acollidors i una pedagogia basada en el moviment lliure i en fomentar la curiositat i la descoberta. El millor, però, són els educadors/es, que transmeten una confiança total, és molt important, i fan que els infants se sentin estimats i s'ho passin molt bé. Els nostres dos fills sempre en sortien amb un somriure i no era gens difícils deixar-los pel matí perquè es llençaven als braços de la Maria! En tenim molt bon record.
Traducido por Google Una guardería muy acogedora con un ambiente cálido. Los cuidadores de niños tienen mucha experiencia, ofrecen buenas actividades para los más pequeños y también saben cómo tranquilizar a los padres jóvenes. Nuestros niños siempre han tenido una sonrisa cuando llegan allí por la mañana y ven a María, su enfermera de la guardería. Altamente recomendado, incluso para padres internacionales. Original Une crèche très accueillante à l'ambiance chaleureuse. Les puériculteurs ont beaucoup d'expérience, proposent de bonnes activités aux petits et savent tout aussi bien rassurer les jeunes parents. Nos enfants ont toujours eu le sourire en y arrivant le matin et en voyant Maria, leur puéricultrice. A recommander vivement, et ce même pour les parents internationaux.
Traducido por Google Supercontentos de haber llevado a nuestro pequeño a Alba. Podría decir muchas cosas como que te hacen sentir como en casa, se adaptan a ti y al niño y no al reves, hacen muchas actividades para estimular la creatividad, pero lo más importante es que el peque va contento y sale contento !!! Original Supercontents d’haver portat al nostre peque a l’Alba. Podria dir moltes coses com que et fan sentir com a casa, s’adapten a tu i al nen i no al reves, fan moltes activitats per estimular la creativitat, pero el mes important es que el peque va content i surt content !!!
Traducido por Google He llevado dos cursos a mi niño y no podría haber elegido un sitio mejor. Txus y Maria son grandes educadoras y mejores personas. Todos los días he dejado al pequeño supertranquilo, cuando algo no iba del todo bien, lo han detectado rapidísimamente y acompañado en todo momento. Y con todo el lio de la covid, han reaccionado súper bien, nos han acompañado, cuidado, y abierto puertas con total seguridad desde el primer momento en que se ha podido. Original He portat dos cursos al meu nen i no podria haver triat un lloc millor. La Txus i la Maria són grans educadores i millors persones. Tots els dies he deixat al peque súpertranquil•la, quan alguna cosa no anava del tot bé, ho han detectat rapidissimament i acompanyat en tot moment. I amb tot el lio de la covid, han reaccionat súperbé, ens han acompanyat, cuidat, i obert portes amb total seguretat des del primer moment que s'ha pogut.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad