facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Joan Romans

Joan Romans

Sobre Nosotros

Som experts en instal·lacions d'Aigua, Llum, Gas i Biomassa.
Visita les nostres botigues a Banyoles i Ripoll.

Historia

Som una empresa ubicada a Banyoles des de fa més de 30 anys, dedicada a la instal•lació, manteniment i reparació de: aigua, electricitat, gas, climatització, estufes de biomassa, energies renovables, tractaments d'aigua, telecomunicacions... tant a particulars i industries. Som especialistes en instal•lacions i reformes a llars, botigues, restaurants, industries, granges, centres comercials, etc. Tenim la finalitat de donar solucions a les necessitats dels nostres clients amb el millor servei i prioritzan la qualitat i l'estalvi. Treballem amb les millors marques del mercat garantint la millor qualitat als nostres treballs. Gaudim d'un equip professional altament qualificat i responsable. Empresa autoritzada per el departament de treball de la Generalitat de Catalunya i amb certificat REA (Registre d'empreses acreditades). Disposem de tots els carnets per legalitzar les instal•lacions. Entre el nostres serveis al client estan la professionalitat amb operaris amb formació i qualificats, preus ajustats, finançaments a mida, certificacions i legalitzacions de les instal•lacions i disseny i orientació. Pressupostos sense cost i compromís, serietat i compromís.

Som a Banyoles (Av. de la farga 95) i a Ripoll (c/ Progés 1).

També pot visitar la nostra web www.joanromans.com per veure les nostres últimes novetats.



"Som una empresa familiar ubicada a Banyoles des de fa més de 35 anys. Inicialment ens vam dedicar a la instal·lació, manteniment i reparació de sistemes d’aigua, electricitat i gas, però amb el temps ens hem focalitzat amb sistemes de climatització de biomassa i energies renovables."
Dirección: Avda. de la Farga n 95, 17820 Bañolas
Teléfono: 972 57 30 12
Ciudad: Banyoles
Ruta: Avda. de la Farga n 95
Código postal: 17820


Horas laborales

lunes: 09:00 - 19:00
martes: 09:00 - 19:00
miércoles: 09:00 - 19:00
jueves: 09:00 - 19:00
viernes: 09:00 - 19:00
sábado: 09:30 - 12:30


búsquedas relacionadas: Joan Romans
Lugares similares cerca
El Llac De Banyoles El Llac De Banyoles 514 metros Es un lugar muy bonito para ir a pasear y pasar la tarde. Dar la vuelta al lago es ge...
Reseñas
Desde la marca Traforart llevamos mucho tiempo trabajando con ellos, y muy satisfechos, son gente muy profesional, atenta y resolutiva, tanto ens instalaciones como en ventas.
Bon servicio pero es más caro
Buen trato en la venta, un trato familiar Cumplidores en la entrega Profesionales en la instalación I muiy buena calidad de ximenea Preucupados al acabado del montage
Buen producto calidad precio. Trato agradable y bien asesorada en todo momento.
Gran exposición de chimeneas de leña y gas, y estufas de pellets. Calidad y atencion
Nada profesionales, de lo peor en estufas de pellet
Traducido por Google Nos asesoraron sin compromiso. La estufa es una maravilla. El sistema de tomar aire del exterior por la tirada es genial. Estamos muy satisfechos por haber contactado con esta empresa. Original Ens van assessorar sense cap compromís. L'estufa és una meravella. El sistema d'agafar aire de l'exterior pel tiratge és genial. Estem molt satisfets per haver contactat amb aquesta empresa.
Traducido por Google Excelente trato, con asesoramiento constante y muy buenos profesionales. Nosotros no hemos tenido que preocuparnos de nada, incluso han gestionado la coordinación de otros profesionales para llevar a cabo el proyecto, y hay que decir que impecables también, y el resultado final ha sido espectacular!!!! En este caso creemos personalmente que las cinco estrellas quedan cortas, realmente hemos terminado fascinados y encantadísimos. Original Excel.lent tractre, amb assessorament constant i molt bons professionals. Nosaltres no ens hem hagut de preocupar de res, fins i tot han gestionat la coordinació d'altres professionals per dur a terme el projecte, i cal dir que impecables també, i el resultat final ha estat espectacular!!!! En aquest cas creiem personalment que les cinc estrelles queden curtes, realment hem acabat fascinats i encantadíssims.
Traducido por Google Trato excelente. Puntuales en tiempos de entrega. Una chimenea moderna y funcional. Original Tracte excel·lent. Puntuals en els temps d'entrega. Una xemeneia moderna i funcional.
Traducido por Google Trato muy cercano, servicio excepcional. Empresa responsable y seria. ¡Atentos a todas nuestras consultas y un resultado excelente! Original Tracte molt proper, servei excepcional. Empresa responsable i seriosa. Atents a totes les nostres consultes i un resultat excel·lent!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad