facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Joaquim Cusi Furtunet

Joaquim Cusi Furtunet

Sobre Nosotros

Escola Pública de segon cicle d'Educació Infantil i d'Educació Primària (de 3 a 12 anys).

Misión

La missió de l’Escola Joaquim Cusí i Furtunet és la de proporcionar un servei educatiu de qualitat de gestió pública a partir dels següents valors que configuren la nostra visió:

1. Formació dels alumnes com a ciutadans actius i responsables desenvolupant les capacitats de convivència, tolerància, respecte a la diversitat i integració, respectant la diversitat per raó de naixença, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.
2. Foment de la cultura de l’esforç i estímul de tota la comunitat educativa a treballar i aprendre, usant mètodes i recursos atractius i adaptats a cada edat i circumstància.
3. Plena inclusió dels alumnes amb necessitats educatives especials físiques, psíquiques o socioeconòmiques, adequant els ritmes a la diversitat de capacitats de cada nen i nena, i establint mecanismes específics d’acollida i d’atenció individualitzada.
4. Demostració de capacitat emprenedora i opció sistemàtica per la innovació i l’ús de la solució tecnològica més avançada en tots els àmbits.
5. Desenvolupament físic, intel•lectual, creatiu, i emocional de tothom, fomentant l'autonomia personal i la col•laboració entre iguals.
6. Afavoriment de l’evolució individual mitjançant la tutoria activa, el treball interdisciplinari, l'orientació permanent i les intervencions dels serveis psicopedagògics i socials quan calgui, per garantir les millors condicions de preparació possibles per a la transició a la secundària.
7. Compromís en la compensació de les desigualtats socials.
8. Potenciació de l’arrelament al barri i a la ciutat i de la integració i participació activa en les diverses estructures socials existents, entenent l’escola com una part només de l’esfera educativa.
9. Garantia d’un ensenyament públic laic i, alhora, del respecte a la llibertat ideològica, religiosa i de culte de tota la comunitat educativa.
10. Establiment del català com a llengua vehicular pròpia de l’escola, aconseguint que els alumnes en acabar l’educació primària utilitzin correctament les dues llengües oficials a Catalunya i, alhora, aposta decidida per una bona competència comunicativa en dues llengües estrangeres.
11. Construcció d’un prestigi pel centre que es pugui fer extensiu a tothom que n’hagi format part.
12. Compromís d’assoliment de resultats amb les famílies com a contrapartida de l’acceptació de les normes del centre i de la confiança en el projecte.

Dirección: C/ Met Miravitlles, 1, 17600 Figueras
Teléfono: +34 972 50 50 36
tac.cetx@0821007b
Ciudad: Figueres
Ruta: C/ Met Miravitlles, 1
Código postal: 17600


Horas laborales

lunes: 09:00 - 16:30
martes: 09:00 - 16:30
miércoles: 09:00 - 16:30
jueves: 09:00 - 16:30
viernes: 09:00 - 16:30

Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad