facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Junts per Calaf

Junts per Calaf

Sobre Nosotros

Junts per Calaf som un grup de persones d’edats diverses, representatives de la pluralitat i la riquesa associativa del poble.

Historia

JUNTS PER CALAF

Hem de pensar Calaf en gran. Calaf és, per raons històriques, demogràfiques, econòmiques, comercials, socials i culturals, la capital de l’Alta Segarra. No hi hem de renunciar. Hem d’assumir aquesta capitalitat i exercir-la en conseqüència. Per això farem que Calaf disposi de les polítiques, infraestructures, institucions, equipaments i serveis necessaris perquè esdevingui el poble de referència per als ciutadans del seu entorn.

Junts per Calaf som un grup de persones d’edats diverses, representatives de la pluralitat i la riquesa associativa del poble, que ens hem unit amb la voluntat d’obrir les portes de l’Ajuntament als ciutadans.

És una candidatura sorgida i impulsada des de la societat civil calafina. Ens uneix la il·lusió de fer un poble millor, de cohesionar-lo socialment, de fer-lo créixer i prosperar i d’augmentar-ne la qualitat democràtica. Ens mou la voluntat de servei. Som un moviment de la ciutadania que pretén posar l’Ajuntament al servei de les persones.

Dirección: C/Sant Jaume, 39, 08280 Calaf (España)
Ciudad: Calaf
Ruta: C/Sant Jaume, 39
Código postal: 08280


Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad