facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Junyent Herbifung

Junyent Herbifung

Sobre Nosotros

A Junyent&Herbifung estem especialitzats en productes per la terra i de la terra i en tot el que l'envolta. Tenim cura del món rural de forma integral.

Historia

Des de la seva fundació el 1927, la responsabilitat de Junyent ha estat tenir cura del món rural en totes les seves vessants, amb l’objectiu últim que els nostres clients obtinguin bons resultats, productes de qualitat i la rendibilitat econòmica esperada als seus negocis.

Els establiments Junyent són comerços especialitzats en productes per la terra i de la terra i en tot allò que l’envolta.

El productor compra la llavor i el planter a Junyent, i torna al mateix lloc per tenir cura de l’hort, el camp i els animals a mesura que van creixent. El cercle es tanca quan aquests productes procedents del camp i la granja, i lligats a Junyent des del primer dia, retornen a l’agrobotiga per ser comercialitzats. I tot plegat complementat amb els productes de drogueria i de perfumeria, que entronquen amb l’origen i la tradició del negoci i donen al projecte Junyent tota la seva dimensió.

La nostra vocació és donar resposta als problemes que afecten el dia a dia de l’activitat del nostre client, sigui quina sigui la seva necessitat: agricultura, ramaderia, jardineria, alimentació, drogueria, veterinària o perfumeria.

El nostre equip d’especialistes i les més de 8 dècades d’experiència aportant solucions professionals és a la vostra disposició.

Productos

Agricultura i jardineria
Agrobotiga
Ramaderia
Veterinària
Drogueria
Biocides

Dirección: C. Bellmunt, 12, 08503 Gurb
Teléfono: 93 886 30 58
ten.7291tneynuj@oicartsinimda
Ciudad: Gurb
Ruta: C. Bellmunt, 12
Código postal: 08503


Horas laborales

lunes: 09:00 - 13:00

Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad