facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Kids&Us Badalona

Kids&Us Badalona

Sobre Nosotros

Escola d'anglès per a infants d'1 a 18 anys amb mètode propi, innovador i efectiu.

Historia

Kids&Us utilitza una metodologia d'aprenentatge de l'anglès basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

El desenvolupament dels continguts pedagògics del mètode Kids&Us es du a terme tenint en compte la maduresa cognitiva de cada grup d’edat, és a dir, es basa en les habilitats pròpies de les edats dels nostres alumnes. Aquesta metodologia permet definir els objectius acadèmics que han d’assumir els nostres alumnes durant el curs i durant les diferents etapes de Kids&Us (Babies, Kids i Tweens).

Els materials Kids&Us estan pensats perquè els nostres alumnes aprenguin anglès a través de l’estimulació dels cinc sentits.

Kids&Us no només desenvolupa un mètode d’aprenentatge de l’anglès dins de les aules i en format de curs escolar, sinó que també desenvolupa altres continguts i dinàmiques, que anomenem activitats, que es duen a terme als nostres centres (Fun Weeks, Little Chefs...) o fora d’aquests (Summer Fun, Storytime...). Les nostres activitats Kids&Us s’han desenvolupat basant-se en la nostra metodologia d’aprenentatge i consolidació de l’anglès.

Dirección: Centre: Sant Pau, 25 / Pep Ventura: Guifré, 238 / T&T: Sant Pere, 10, 08911 Badalona
Teléfono: +34 685 04 15 95
Ciudad: Badalona
Ruta: Centre: Sant Pau, 25 / Pep Ventura: Guifré, 238 / T&T: Sant Pere, 10
Código postal: 08911


Horas laborales

lunes: 17:00 - 19:45
martes: 10:00 - 12:00

Lugares similares cerca
Sala Pinocho Sala Pinocho 851 metros Buena sala para celebraciones con niños de por medio. Los adultos podemos estar un po...
Linguavision Linguavision 1 km Llevo muchos años estudiando en Lingua, unos 8 años, justo ahora me he sacado el Firs...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad