facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Klasica Terra Alta

Klasica Terra Alta

Sobre Nosotros

Proposta cicloturista i ciclodeportiva amb bicicleta de carretera per la comarca de la Terra Alta

Historia

Proposta amb bicicleta per la comarca de la Terra Alta amb 2 recorreguts el curt de 75 kms i el llarg amb 195 kms. Un o 2 dies.

Recorregut selectiu, dur, per carreteres, camins esfaltats, llocs únics com zones de la Batalla de l'Ebre, ermites, zones de bany ( la Fontcalda i les Olles de Bot). Tram de Via Verda, Serres de Pándols i Cavall. Vistes a grans plantacions de vinya i olivers. Art al Ras. Vistes al Parc Natural dels Ports.
La ruta la podeu fer per lliure de forma gratuita o amb la nostra ajuda.
El fet de fer aquesta ruta, cadascú es responsable dels danys que pugui fer o ocasionar.

Dirección: 43780 Gandesa, Cataluna, Spain
Ciudad: Gandesa
Código postal: 43780


Reseñas
Traducido por Google Excelente lugar si busca puertas y ventanas de aluminio a medida. Gente amable y servicial. Original Great place if your the market for made to measure aluminium doors and windows. Helpful friendly people.
Traducido por Google Grandes profesionales y con un servicio muy cuidado. Original Grans professionals i amb un servei molt acurat.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad