facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para La Fona

La Fona

Sobre Nosotros

Casal independentista i popular d'Olesa de Montserrat. Projecte amb un clar compromís polític, social, nacional i cultural. Som al C. Església 51.

Historia

El mes de juny de 2011 es va constituir l’assemblea de fundació del Casal Independentista i Popular d’Olesa de Montserrat, que es defineix com un casal amb un clar compromís polític, social, nacional i cultura. Un espai des d'on difondre la idea d'uns Països Catalans sense classes, sense opressió sexual o de gènere, respectuosos amb l'entorn i amb un sistema econòmic just i sostenible. Esperem poc a poc anar arrelant al veïnat i al poble, alhora que establir relacions amb tota mena d'entitats o col·lectius per tal de vertebrar un autèntic teixit popular.

En els últims temps s'ha anat configurant un nucli de persones amb l'objectiu de constituir a Olesa de Montserrat un Casal Independentista. Aquesta nova entitat neix en el si del conglomerat organitzatiu de l'Esquerra Independentista catalana així com de les inquietuds de les persones compromeses en el poble i en el país.

Què volem que sigui el Casal?

Un espai assembleari on cada soci participi de forma activa de totes les decisions i activitats que ens afecten com a col·lectiu

... una entitat que forma part del teixit associatiu d'Olesa alhora que el fomenta, oberta a la participació, al debat i a la crítica.

... una entitat que agrupa aquelles persones que lluiten per la independència nacional dels Països Catalans, defensant la nostra llengua i cultura.

... una entitat que defensa els interessos de les classes populars i treballadores enfront de les envestides d’un sistema capitalista cada cop més agressiu; i que està a favor d’uns serveis públics i de qualitat.

... una entitat que lluita contra la discriminació de gènere, a favor dels drets de les dones i de la llibertat d’opció sexual i contra la discriminació racial.

... una entitat que defensa el territori, compromès amb el seu entorn i espais naturals, així com també amb el seu patrimoni i el dret a un habitatge digne per a tothom.

... una entitat que aposta pel municipalisme i la democràcia participativa.

... un espai de trobada, de cultura, on s’hi realitzen tallers, seminaris, conferències, exposicions, etc.

Com hi pots participar?

Per tirar endavant aquest projecte és necessària la participació de tots nosaltres com a sòcies i socis, ja que són una part indispensable, la raó de ser del nostre Casal. Ens donen la força necessària que necessita una entitat per tenir una incidència real dins la societat on vivim. Les sòcies i socis ens ofereixen el suport social i econòmic per poder dur a terme les activitats adreçades a realitzar una transformació social a Olesa i arreu dels Països Catalans.

Estem al carrer de l’Església nº51 d’Olesa.

Dirección: Carrer Església, 51, 08640 Olesa de Montserrat
Ciudad: Olesa de Montserrat
Ruta: Carrer Església, 51
Código postal: 08640


Lugares similares cerca
Comunitat Minera Olesana Sccl Comunitat Minera Olesana Sccl 195 metros No pude poner menos estrellas. Todo el año con problemas de suministro de agua pero c...
La Festa dels Miquelets La Festa dels Miquelets 745 metros La Festa dels Miquelets transporta la vila d'Olesa al 1714, amb prop de 200 recreador...
Escola Esportiva Olesa Escola Esportiva Olesa 1 km Del Dimecres 26 de Juny fins el Dimecres 31 de Juliol. Activitats amb gran varietat...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad