facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para La Quitxalla

La Quitxalla

Historia

La Quitxalla és una llar d’infants rural molt familiar que acull a nens i nenes de 4 mesos a 3 anys del poble de Castellolí i també dels nuclis i poblacions veïnes.
És una llar propera i acollidora, on es creen contextos educatius rics que permeten als infants progressar en el descobriment i creixement personal i formar-se una imatge positiva d’ells mateixos.

El contacte amb la natura, grups classe petits i el tracte proper amb les famílies són algunes dels punts forts que ens diferencien de les altres llar.

Dirección: Avinguda de la Unió, 11, 08719 Castellolí, Cataluna, Spain
Teléfono: 93 8084754
Ciudad: Castellolí
Ruta: Avinguda de la Unió, 11
Código postal: 08719


Lugares similares cerca
Casal Castellolí Casal Castellolí 426 metros Casal Castellolí (2010) Equip de monitors
FAST Parcmotor Castellolí FAST Parcmotor Castellolí 1 km Circuit Escola FAST Parcmotor Castellolí
Reseñas
Traducido por Google Hemos comenzado su concesión este septiembre de 2019 y la verdad que hemos quedado muy sorprendidos y sorpresas del enorme trabajo que desarrolla el equipo educativo y su implicación. ¡A seguir adelante! Original Hem començat la seva concessió aquest setembre de 2019 i la veritat que hem quedat molt sorpresos i sorpreses de l'enorme treball que desenvolpa l'equip educatiu i la seva implicació. A seguir endavant!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad