facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para La Rosita Castelldefels

La Rosita Castelldefels

Sobre Nosotros

Treballem per fer-te la vida una mica més fàcil

Historia

Supermercat Rosita es va fundar al 1986.El matrimoni format per Carlos Mir (fill de Reus) i Rosa Valls (Filla de Gandesa) junt amb els seus tres fills (en Carles la Lis i en Jordi) van tenir l'atrevida idea de muntar una petita botigueta (60 m2) en un lloc on no hi havia "res".Encara avui hi ha gent que recorda quan "el Carlus (com li diuen a Reus )i la Rosita van anar de porta en porta presentant-se i informant el veïnat de les seves intencions.
-Vostès son molt valents...! i ja n'estàn segurs? comentava la gent.
I és que per aquella època la Av.300 no era més que un camí de sorra envoltat de descampats,per on no hi passava gairebé ningú.
La Rosita (nom que utilitzaven els clients per anomenar la botiga) va començar a guanyar fama, fama de serietat, de bon servei, amabilitat, humiltat i tracte familiar.
Avui en dia LA ROSITA no és una gran superfície, no és una cadena d'alimentació, tan sols té 200 m2 (una mica més que el 1986) però continua sent aquella botiga d'abans on els clients entren sabent que hi ha gent que fa de gust la seva feina,i aixó es nota...
continua sent "LA ROSITA"

Dirección: Avinguda 300, 08860 Castelldefells, Cataluna, Spain
Teléfono: 936640592
Ciudad: Castelldefells
Ruta: Avinguda 300
Código postal: 08860


Horas laborales

lunes: 08:00 - 14:00


búsquedas relacionadas: La Rosita Catering
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad