facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Lebrinsa Quality SL

Sobre Nosotros

BIOMASSA, Venda i transport de tot tipus de Biomassa -

, Instal·lacións Reparacions i Manteniments d'estufes i xemeneies de llenya o de biomassa

Historia

LEBRINSA QUALITY SISTEMES DE CALEFACCIÓ AMB BIOMASSA. Empresa dedicada a la venda i transport de tot tipus de biomassa per a estufes i calderes, com pellets de fusta, pinyol d’oliva, briquetes de closca d’ametlla, estella, carbó vegetal, llenya, etc. amb l’objectiu d’oferir als nostres clients el producte ideal per al seu consum.

També disposem de llenya i carbons vegetals per a restaurants, braseries, forns, etc. així com les briquetes de closca d’ametlla ideals per a forns.

A LEBRINSA QUALITY S.L. també trobaràs l’estufa o caldera que necessites per la teva llar o negoci, granja o industria. Li oferim la caldera, instal·lació, manteniment i subministrament de biomassa al millor preu.

LEBRINSA QUALITY S.L MULTISERVEIS
Multiserveis és una branca de l'empresa que es dedica a tot tipus de instal·lacions, reparacions i manteniments.
Col·laborant amb personal qualificat, l'empresa realitza obres de fontaneria, electricitat, electrònica, fusteria, ebenisteria i restauració, vidres i alumini, pintura i decoració, ferrer, soldador, paleta, guixaire, col·locació de pladur, muntador i soldador de canonades de PVC, PE, PP, PRFV, neteja de pàrquings, façanes, interiors..., amb acabats de primera qualitat i preus molt assequibles.
Pressupost sense compromís.

Dirección: 43870 Amposta
Teléfono: +34680437274
Ciudad: Amposta
Código postal: 43870


Lugares similares cerca
Delta Pool Delta Pool 565 metros Piscina municipal,pagando la entrada de un día tienes acceso a las instalaciones. La ...
Club Nàutic Amposta Club Nàutic Amposta 1 km Lugar para navegar por el rio
Domingo Roig Ferre S.L. - Amposta Domingo Roig Ferre S.L. - Amposta 2 km Servicio rápido y muy amables
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad