facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Lilula

Lilula

Sobre Nosotros

Lilula és una botiga online de roba i complements fets a mà i amb amor, per a mare i filla. El nostre petit taller és a Calaf. Contacta amb nosaltres a [email protected] i t'informem de tot.



"Les motxilles Lilula tenen identitat pròpia, són còmodes, lleugeres i pràctiques, a part de ser totes diferents!Tenim diverses mides i diversos dissenys, simplement has de trobar el teu. Des de l'estil més esportiu al més elegant passant per tota mena d'estampats acolorits, llisos o geomètrics. Atemporals o de temporada, en la varietat està el gust. Troba la teva Lilula!"
Dirección: Laureà Figuerola, 16, 08280 Calaf (España)
Teléfono: 669.584.590
ten.alulil@aloh
Ciudad: Calaf
Ruta: Laureà Figuerola, 16
Código postal: 08280


Reseñas
Mochilas prácticas, comodas y con estilo propio. Y se nota que están hechas con cariño.
Muchas cosas bonitas, diseños propios y admite sugerencias. Precios asequibles. Desi muy amable. Vale la pena visitar la página web!!!
Buen sitio para comprar moda, muy amable y atentos
Traducido por Google Lilula es magia, mochilas de diseño muy vistos, trato de la Desi de 10!!! Original Lilula és màgia, motxilles de disseny molt vistos, tracte de la Desi de 10!!!
Traducido por Google Muy rápida en los pedidos!!! Todos los tamaños y muchos diseños diferentes!!! Original Molt ràpida en les comandes!!! Totes les mides i molts dissenys diferents!!!
Traducido por Google Un producto espectacular un trato maravilloso Original Un producte espectacular un tracte meravellós
Traducido por Google Cosas muy bonitas y prácticas! Original Coses molt maques i practiques !
Traducido por Google Calidad inmejorable Original Qualitat immillorable
Traducido por Google Prácticas y preciosas mochilas!!! Original Pràctiques i precioses motxilles!!!
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad