facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Llar D'infants L'escoleta Badalona

Llar D'infants L'escoleta Badalona

Sobre Nosotros

Gaudim d’un projecte educatiu únic, basat en el joc, l’experimentació i la natura.
Escola oberta a les famílies.
UNA ESCOLA DIFERENT!
TRILINGÜE

Historia

Centre reglat pel Departament d'Ensenyament amb el codi: 08075190

Al nostre centre considerem imprescindible la relació amb les famílies, és per això que fa de l’Escoleta una llar oberta per compartir espais, temps i experiències amb els vostres fills.
Ens preocupem per fer viure als infants les tradicions que formen part de la nostra cultura, així com per apropar-los a diferents entorns que els permetin ampliar el ventall de vivències i coneixements.

El nostre objectiu és, no solament continuar desenvolupant un projecte educatiu d'alta qualitat, sinó crear un ambient feliç al centre i sobretot mantenir el que ens caracteritza: un ambient familiar en el qual tots els nens se sentin feliços, còmodes i integrats en la nostra "gran família", on se'ls vol, se'ls cuida i se'ls prepara per a la seva integració social.

Oferim a l’Escoleta, un lloc en el qual els nens puguin desenvolupar-se individualment en totes les seves capacitats, tractant de donar una educació integral que abasti totes les àrees en les quals el nen pugui ser estimulat des de petit, per aconseguir el seu màxim desenvolupament.

Tot això s'aconsegueix gràcies a la feina de l'equip educatiu de L’Escoleta i de la col•laboració indispensable de les famílies: pares, mares, avis i altres cuidadors.



"Centre reglat pel Departament d'Ensenyament amb el codi: 08075190Al nostre centre considerem imprescindible la relació amb les famílies, és per això que fa de l’Escoleta una llar oberta per compartir espais, temps i experiències amb els vostres fills.Ens preocupem per fer viure als infants les tradicions que formen part de la nostra cultura, així com per apropar-los a diferents entorns que els permetin ampliar el ventall de vivències i coneixements.El nostre objectiu és, no solament continuar desenvolupant un projecte educatiu d'alta qualitat, sinó crear un ambient feliç al centre i sobretot mantenir el que ens caracteritza: un ambient familiar en el qual tots els nens se sentin feliços, còmodes i integrats en la nostra gran família"
Dirección: Avinguda Sant Ignasi de Loiola 112, 08912 Badalona
Teléfono: 608374692
Ciudad: Badalona
Ruta: Avinguda Sant Ignasi de Loiola 112
Código postal: 08912


Horas laborales

lunes: 07:30 - 19:00
martes: 07:30 - 19:00
miércoles: 07:30 - 19:00
jueves: 07:30 - 19:00
viernes: 07:30 - 19:00


búsquedas relacionadas: Llar d infants l escoleta badalona
Lugares similares cerca
Rialles, Llar d'Infants Rialles, Llar d'Infants 189 metros Espectacular!
CES Joan Maragall CES Joan Maragall 594 metros No lo recomiendo en absoluto. He estudiado un grado superior de documentación sanitar...
Llar d'Infants l'Estel Llar d'Infants l'Estel 730 metros Mi hija comenzó en la guardería con 8 meses y no podría estar más contenta de como So...
Llar D'infants Narnia Llar D'infants Narnia 2 km "La guardería Narnia es un centro privado de educación infantil reconocido por l...
NOSA NOSA 2 km Nosa cuenta con productos para la protección de los piojos y mosquitos para los más p...
Tam tam baby Tam tam baby 3 km Una guardería donde se respira amor, son un amor TODAS las profesoras. Desde que entr...
Reseñas
Sin duda la mejor guardería de Badalona, mi peque va súper contenta hace mil actividades y siempre algo nuevo. Un equipo fantástico!!! Son las mejores
Sin lugar a dudas la mejor guardería. Son fantásticas, realizan muchas actividades y los peques aprenden y se lo pasan en grande . Cayetano
La mejor guardería de badalona!!! Muy buena instalación y super profes que proponen siempre actividades divertidas y que gustan a los niños Mi hija super feliz!
En resumen la niña no puede estar más feliz , así que yo tranquila y encantada. Instalaciones preciosas y el personal de 10.
Traducción de Google A mi hijo le gusta mucho esta escuela, a pesar de que no habla español ni catalán, los profesores siempre son muy atentos y serviciales. Original My son like this school a lot, despite the fact he dosent speak Spanish or Catalan teachers always are super attentive and helpful!
Traducción de Google Fantástica, inmejorable Original Fantástica, inmillorable
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad