facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para MÓN IBER ROCS SL "Recerca i Difusió de la Cultura Ibèrica"

MÓN IBER ROCS SL

Sobre Nosotros

Empresa nascuda l’any 1998 amb l’objectiu bàsic d’oferir un servei de qualitat en tots aquells aspectes que afecten el patrimoni arqueològic i històric, incidint d’una manera molt especial en els períodes del Bronze Final i Edat del Ferro.

Historia

El tractament i gestió del patrimoni arqueològic i històric constitueix un camp molt ampli que exigeix intervencions de naturalesa molt diversa. Amb tot, el ventall d’actuacions necessàries en aquest sentit es poden agrupar en tres grans blocs, tres blocs entorn els quals articulem el nostre treball:

A.- TREBALLS DE RECERCA arqueològica i històrica sobre les diferents parts constitutives del patrimoni (excavacions i prospeccions arqueològiques nacionals i internacionals, elaboració dels corresponents informes i memòries tècniques, dibuix especialitzat de material arqueològic i vectorització informàtica, publicació i difusió dels resultats científics, participació activa en congressos i trobades científiques de professionals i especialistes del sector, etc.).

B.- TREBALLS D’ANALÍTICA arqueològica, des de la recollida de sediments a les excavacions fins a la determinació botànica de les restes obtingudes, passant per les fases de rentat amb màquina de flotació o la tria i estudi de les mostres.

C.- TREBALLS DE DIFUSIÓ I GESTIÓ del patrimoni en funció dels resultats obtinguts en el desenvolupament de l’apartat anterior (restauració i conservació de restes arqueològiques, restitucions arquitectòniques a partir de l’arqueologia experimental, monitoratge de monuments, desenvolupament de tallers didàctics i altres instruments de difusió del patrimoni, atenció al públic i gestió empresarial d’equipaments culturals visitables, etc.).

Dirección:
Teléfono: 0034610264922
Ciudad: Vilanova I La Geltru


Lugares similares cerca
Grupo Oda Europa Travel Grupo Oda Europa Travel 247 metros Tenemos años de experiencia en el sector del turismo, reclamaciones, aerolíneas y en ...
Turismo Vivencial Turismo Vivencial 944 metros Agencia de viajes totalmente recomendable, trato exquisito y personal muuuy atento en...
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad