facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Maica

Maica

Sobre Nosotros

Maica. ro este un proiect patronat de Alianta Romanilor de Pretutindeni in colaborare cu SB Communication.

Historia

Portalul a fost initiat în folosul Cumunitatii Basarabene, Timocene, Aromane, Istroromane, Meglenoromane si in general a Comunitatii Romanesti din Regatul Spaniei si de Pretutindeni.
Este un spatiu virtual în care vom face tot ce tine de noi ca Romanii din Regatul Spaniei şi de Pretutindeni sa simtă că cel putin in Realitatea Virtual au o Maica-Patrie asa cum o doresc.
Maica a alocat un spatiu pentru anunturile de mica publicitate insotit de informatii actualizate, sigure, verificate care pot fi de interes general pentru membrii comunitatii.
Ne vom strădui sa oferim reportaje cu romani, basarabeni, timoceni, aromani, istroromani, meglenoromani si romani de pretutindeni, care au reusit in cariera lor in Spania si in alte tari. In acelasi timp vom readuce in memoria celor aflati peste hotare faptele istorice, ale Stramosilor Nostrii pe care daca le dam uitarii uitam cine suntem si noi.
Speram sa fie un portal adevarat, viu, demn, corect si useri sa se simta onorati si stimati pentru ca intra pe el. Ne dorim sa fie de folos real tuturor celor ce il vor accesa. Cei care au sugestii sau doresc colaborari cu noi, chiar voluntar epentru inceput, ii asteptam cu tot sufletul la adresa: [email protected].
Si nu in ultimul rand, acelora care din diverse cauze, se vor afla intr-o stare de necesitate si vor avea nevoie de vre-un ajutor, speram ca Maica.ro, sa le impartaseasca cel putin o picatura din mana de ajutor pe care o asteapta, din ceea ce poate si din ceea ce are.



"RAYOS UVA - ESTETICA - DEPILACIÓNViernes abierto al mediodía"

"RAYOS UVA - ESTETICA - DEPILACIÓNViernes abierto al mediodía"
Dirección: C/ Costa del Castell, N 1, 43500 Tortosa
Teléfono: 0034642370722
Ciudad: Tortosa
Ruta: C/ Costa del Castell, N 1
Código postal: 43500


Lugares similares cerca
Incubalia Incubalia 359 metros Ayudamos a crecer tu tienda online. Creamos tu proyecto ecommerce desde cero o te ay...
Saeta Comunicació Saeta Comunicació 629 metros Som un estudi de comunicació global, amb un equip multidisciplinari a les àrees de mà...
Reseñas
Buen servicio muy profesionales y preciós asequibles
Es peluqueria de mujeres buen precio y muy buen servicio.Muy recomendable.
Buena gente buen trato y muy profesionales recomendable 100%100
Fabulosa antencion y muy profesional.
Siempre voy allí, el trato es excelente
Hace años que voy a esta peluquería, y me gusta, porque siempre me coje la misma persona, que ya sabe como me gusta.
Anbiente y Forma de Atender a los Clientes
Buen servicio
Profesionalidad: inmejorable,
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad