facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para MAMIfit.CostaBrava

MAMIfit.CostaBrava

Sobre Nosotros

MAMIfit es una empresa dedicada al fitness pre i postpart.
Per a més informació consultar www.mamifit.es

Historia

MAMIfit es una empresa de fitness fundada l’any 2009, dedicada al benestar de la dona oferint el seus serveis de activitat / fitness pre i post part, a l’aire lliure, a centres o a domicili per a mames i futures mamis que desitgin fer exercici i mantenir-se o posar-se en forma abans i/o després de l’embaràs sense veure’s obligada a deixar als seus petits/es.

Aquestes classes sempre estan dirigides per professionals llicenciades en activitat física i esport, totes som entrenadores personals de MAMIfit i Instructores del Mètode Hipopressiu. Totes las classes tenen una duració de una hora.

Els nostres serveis són:
- Classes de PRE PART on es treballa la respiració, l’equilibri, la postura, la tonificació muscular de las extremitats i la respiració cardiopulmonar.
- Classes POST PART on treballem, a part de tot allò ja mencionat anteriorment, la recuperació de la resistència cardiopulmonar, la faixa abdominal i el sòl pèlvic amb el mètode hipopressiu.
- Classes d'abdominals HIPOPRESSIUS, destinades no només les dones sinó obertes a tothom qui vulgui gaudir dels beneficis d'aquests exercicis.
- Classes WOMAN TRAINING on treballem la resistència cardiopulmonar, tonificació, força i flexibilitat de forma més intensa. Per a dones que fa més d’un any que han estat mares i han passat la valoració positiva del to abdominal i sòl pèlvic
En aquestes classes les futures mamis o les que ho acaben de ser trobaran el suport d’altres mamis del grup i de la mateixa entrenadora donat que és un moment vital molt important que requereix de gran atenció, suport i col•laboració.

** A més per facilitar-ho encara més oferim tots els serveis també a domicili.


Desenvolupem les classes en centres col·laboradors, gimnasos, centres esportius, centres lúdics, botigues especialitzades, llars d'infant i a l'aire lliure.

Vosaltres mateixes podeu formar un grup d'amigues i tenir una entrenadora personal, compartint el preu d'aquesta.

ELS PREUS:
- A les classes a l'aire lliure oscil·len entre 5 i 10€ (per sessió i persona. Depenent del nombre d'assistents es reparteix el cost de l'entrenadora)
- Els preus a centres col·laboradors van de 35€ a 40€/mes un cop per setmana i 60€ i 70€/ dos cops per setmana; segons el centre.

La primera classe és de prova si t'agrada, la abones, sinó t'agrada. no hi ha cap compromís.

Per a més informació contacta amb [email protected] o al telf: 673 345 266 sense cap compromís

Dirección: Carrer Adrià Álvarez, 24, 17230 Palamós
Teléfono: 673 345 266
Ciudad: Palamós
Ruta: Carrer Adrià Álvarez, 24
Código postal: 17230



búsquedas relacionadas: MAMIfit Raquel López, Reto MAMIfit, Yoga para embarazadas recoleta, OWA academy, Eventos para embarazadas, Natación para embarazadas cerca de mi, Esferodinamia embarazo, Aquagym para embarazadas
Lugares similares cerca
Studio Esencia Studio Esencia 628 metros Con Laetitia he redescubierto la consciencia de mi cuerpo a través de la respiración ...
Reseñas
Local acogedor. Hay una combinación bastante buena de camareras latinas y orientales. Servicio lento aunque en la carta ya especifican que platos tardan más en cocinar y cuáles los preparan en poco tiempo. Carta extensa y con platos especiales los fines de semana y festivos. No entra el postre ni la bebida y el menú en fin de semana oscila los 16€. A destacar: comimos buen marisco como ostras y vieiras. Repetiremos :
Traducido por Google Muy buena personal trainer. Original Molt bona personal trainer.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad