facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Manresa Teatre Musical

Manresa Teatre Musical

Sobre Nosotros

MTM ofereix classes de tècnica de les tres disciplines fonamentals del teatre musical: cant, interpretació i dansa. També produeix un musical anualment.

Historia

Manresa Teatre Musical (MTM) ofereix classes de tècnica de les tres disciplines fonamentals del teatre musical: cant, interpretació i dansa.

Els alumnes treballen, durant tot el curs, per poder participar en el projecte anual, un espectacle complet, la qual cosa, a més de l'aprenentatge tècnic i artístic, requereix, també, l'adquisició d'habilitats i valors com el treball en equip, la disciplina, la responsabilitat, el respecte o l'autosuperació, entre altres, imprescindibles tots per a un actor.

MTM produeix anualment un muntatge complet de teatre musical amb l'objectiu que els seus alumnes puguin posar en pràctica els coneixements adquirits i viure en primera persona l'experiència de prendre part en un espectacle escènic de gran format. Aquest espectacle es representa en diferents teatres de diferents ciutats, de manera que els alumnes poden experimentar un procés d'aprenentatge ampli i complet.

Misión

Manresa Teatre Musical - MTM vol potenciar l'expressivitat i la desinhibició dels seus alumnes.
Estimular-los la motivació i conrear, en ells, una autoestima sana.
Ajudar-los a ser disciplinats i optimistes.
A no cedir davant les dificultats i a gaudir de les fites aconseguides.
A entendre que els bons resultats requereixen disciplina i hores de feina.
Que les qualitats innates s'han de potenciar. Que un artista treballa.

MTM vol acostumar els seus alumnes a la presència de públic. Ensenyar-los a crear i a escoltar crítiques constructives; a opinar lliurement i amb respecte. Mostrar-los que les Arts són una inversió de temps i esforços motivats des de la vocació; i que, per dedicar-s'hi, estudiar i formar-se és bàsic. Demostrar-los que les arts escèniques són una font de plaer però alhora una responsabilitat envers la societat.

Un Poble és el que el seu Art manifesta.

Productos

Teatre Musical - Ballet Clàssic - Cant i Veu - Dansa jazz - Claqué - Interpretació

Dirección: C/Bruc, 14, 08241 Manresa
Teléfono: 93 164 71 10
Ciudad: Manresa
Ruta: C/Bruc, 14
Código postal: 08241


Horas laborales

lunes: 17:00 - 20:30
martes: 17:00 - 20:30
miércoles: 17:00 - 20:30
jueves: 17:00 - 20:30
viernes: 17:00 - 20:30
sábado: 10:00 - 13:30

Lugares similares cerca
Festivalet De Circ Manresa Festivalet De Circ Manresa 629 metros Benvinguts al Festivalet de Circ de Manresa!�� Obriu agendes! El 31 d'agost, 1 i 2 de...
Barlins Teatreria Barlins Teatreria 768 metros
Escola d'Arts Escèniques De Manresa - EAEManresa Escola d'Arts Escèniques De Manresa - EAEMan... 837 metros L'EAEManresa ofereix el Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d'Actuació Teatr...
Ad Libitum Escola de Música Ad Libitum Escola de Música 3 km Traducido por Google es como estar en casa, con grandes profesionales y lo más import...
Reseñas
Estaba en el tanatorio de la lado y escuchaba gente gritar como locos y empezé a tener miedo en ese momento
Escuela de gran calidad y profesionalidad
Grandes profesionales.
Traducción de Google El grupo de teatro musical de adultos me ha abierto la puerta a un montón de aprendizajes y vivencias, con la música, la danza y el teatro como hilo conductor. Cada nuevo espectáculo es un reto que nos hace crecer como artistas y grupo. Original El grup de teatre musical d'adults m'ha obert la porta a un munt d'aprenentatges i de vivències, amb la música, la dansa i el teatre com a fil conductor. Cada nou espectacle és un repte que ens fa créixer com a artistes i com a grup.
Traducción de Google Ya hace 10 años que mi hija descubrió esta mágica escuela de artes escénicas en la que se está formando artísticamente y en la que se siente realmente feliz, siempre acompañada por grandes profesionales y excelentes personas. El ambiente entre alumnos y profesores es fantástico y su gran implicación hace que se respire pasión por las artes escénicas. Cada año producen con gran dedicación y esfuerzo el montaje completo de un musical de gran formato, que se representa en diferentes teatros de Cataluña, y cuyo resultado es realmente profesional. Orgullosos de estar en MTM. ¡Felicidades! Original Ja fa 10 anys que la meva filla va descobrir aquesta màgica escola d'arts escèniques en la que s'està formant artísticament i on se sent realment feliç, sempre acompanyada per grans professionals i excel·lents persones. L'ambient entre alumnes i professors és fantàstic i la seva gran implicació fa que es respiri passió per les arts escèniques. Cada any produeixen amb gran dedicació i esforç el muntatge complet d'un musical de gran format, que es representa a diferents teatres de Catalunya, i el resultat de qual és realment professional. Orgullosos de ser-hi a MTM. Felicitats!
Traducción de Google Es una escuela muy buena tanto si quieres formarte profesionalmente, como si quieres pasar un buen rato. ¡Y el profesorado te hace sentir seguro para poder expresarte ya sea bailando, cantando, actuando o todo junto! ¡Llevo estudiando aquí 5 años y me encanta! ¡MTM y BCM se han convertido en mi segunda familia! Original És una escola molt bona tant si et vols formar professionalment, com si vols passar una bona estona. I el professorat et fa sentir segur per poder expressar-te ja sigui ballant, cantant, actuant o tot junt! Porto estudiant aquí 5 anys i m'encanta! MTM i BCM s'han convertit en la meva segona família!
Traducción de Google Dedican muchísimas horas y esfuerzos y esto se nota en los espectáculos de final de curso. ¡Parecen profesionales ya desde pequeños! Original Hi dediquen moltíssimes hores i esforços i això es nota en els espectacles de final de curs. Semblen professionals ja des de ben petits!
Traducción de Google Como madre de una niña que se inició en la escuela desde muy pequeñita, ahora ya es una chica y estoy orgullosísima de los valores, la profesionalidad y los aprendizajes que ha adquirido en MTM. Pienso que hay un gran equipo de profesores y en momentos clave todo el mundo se ayuda, es una gran familia. Pienso que no sólo ha aprendido teatro musical y danza, sino que se ha impregnado de grandes valores. Original Com a mare d’ una nena que va iniciar- se a l’ escola desde molt petitona,ara ja és una noia i estic orgullosíssima dels valors, la professionalitat i els aprenentatges que ha adquirit a MTM. Penso que hi ha un gran equip de professors i en moments claus tothom s’ ajuda, és una gran família. Penso que no tan sols ha après teatre musical i dansa sino que s’ ha impregnat de grans valors.
Traducción de Google MTM me ha dado un espacio para reencontrarme a mí misma, trabajando el cuerpo y el alma con la danza y al mismo tiempo divirtiéndome. ¡Me ayuda a cargar pilas! Original MTM m'ha donat un espai per retrobar-me a mi mateixa, treballant el cos i l'ànima amb la dansa i a la vegada divertint-me. M'ajuda a carregar piles!
Traducción de Google Una gran escuela con mejores maestros. Nos sentimos parte de una gran familia. Mi hija sale todos los días con luz en los ojos. Original Una gran escola amb millors mestres. Ens sentim part d’una gran familia. La meva filla surt cada dia amb llum als ulls.
Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad